Setari Cookie-uri

Semnificatia numerologica a numelui tau

Ce spune numele pe care il porti despre destinul tau?

Numarul 3 in numerologie

Oamenii care au aceasta corespondenta numerologica a numelui au cate un talent artistic foarte bine dezvoltat, fie in domeniul comunicarii, fie in artele vizuale sau dramaturigie. Pictori, scriitori, regizori, compozitori, cantareti sau makeup artisti si hair stilisti se numara printre ei. Au imaginatii bogate, sunt prietenosi si sociabili insa nu spun intotdeauna ce gandesc. Acest lucru nu se intampla din cauza faptului ca sunt ipocriti, ci mai degraba pentru ca le este teama sa nu ii raneasca pe ceilalti daca sunt prea sinceri sau prea directi. Acest paradox este cea mai mare piedica in dezvoltarea lor si trebuie sa o depaseasca pentru ca menirea acestor oameni este sa comunice, sa isi imparta darurile cu cei din jur. Desi au aceasta latura artistica, sunt foarte bine ancorati in realitate insa poseda intotdeauna un dram de optimism care le infrumuseteaza atat vietile lor, cat si pe ale celor din jur.

Citește și:

Numarul 4 in numerologie

Persoanele care poarta numele cu vibratia numerologica 4 sunt un amestec foarte interesant intre talente organizatorice de exceptie si visatori fara pereche. Sunt ingeniosi in actiunile lor, au idei inedite si gasesc intotdeauna modalitatea de a le pune in practica. Se achita intotdeauna de responsabilitati insa, in acelasi timp, acest lucru inseamna ca nu lasa nicio datorie neplatita si se pot razbuna crunt atunci cand se simt nedreptatiti. In dragoste sunt foarte loiali partenerilor insa vor simti in permanenta nevoia de a-si testa limitele, de a explora si de a incerca lucruri noi, motiv pentru care vor avea nevoie de persoane care sa aiba acelasi spirit de aventura ca ei si carora nu le este teama de noutate.

Numarul 5 in numerologie

Cei care au numele strans legate de vibratia lui 5 sunt, pe scurt, oameni care vor realiza tot ce isi propun in viata. Desi au o timiditate naturala incantatoare, ei o depasesc iar singura expresia vizibila social a acestei trasaturi va fi o anumia demnitate a comportamentului si poate o usoara retinere fata de persoanele noi. Se adapteaza foarte usor in orice situatie si au o evolutie uimitoare pentru cei din jur. Invata rapid si cu placere, motiv pentru care pot activa cu succes in orice domeniu. Stiu cum sa isi prezinte ideile si sa isi atraga aprobarea sefilor, fara sa apeleze la tertirpuri. In acelasi timp, atunci cand ajung in pozitii de conducere, sunt foarte corecti cu subalternii lor. In dragoste, au nevoie de parteneri la fel de liberi si de independenti ca ei, altfel se vor simti legati si nu isi vor gasi fericirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.