Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Hellen Keller

Niciun efort pe care il depunem pentru a obtine ceva frumos nu este pierdut. Ceea ce caut, nu este in afara, ci este in mine.

MIRACOL

“Cand faci tot ce poti mai bun, nu stii niciodata ce miracol apare in viata ta sau in viata altui om.”

MISIUNE

“Mi-ar placea, desigur, sa implinesc o misiune grandioasa si nobila, dar prima mea indatorire este aceea de a-mi indeplini treburile zilnice ca si cum ar fi grandioase si nobile.”

NEFERICIRE

“Atunci cand esti cel mai nefericit invata sa crezi ca exista ceva pentru tine ca sa faci in lume. Atata vreme cat poti indulci suferinta altuia, viata nu este in zadar.”

OPTIMISM

“Optimismul este credinta care duce la indeplinire. Nimic nu poate fi realizat fara speranta si incredere.”
“Fii o fire optimista. Nu te gandi la esecurile de azi, ci la succesul ce poate veni maine. Te-ai angajat pe un drum dificil, dar vei reusi daca perseverezi si vei gasi bucurie in a depasi obstacolele. Tine minte: niciun efort pe care il depunem pentru a obtine ceva frumos nu este pierdut. Ceea ce caut, nu este in afara, ci este in mine.”

Citește și:

ORB

“Singura persoana oarba in mod real de Craciun este cel care nu are Craciunul in inima.”

PESIMISM

“Nu a existat vreun pesimist vreodata care sa fi descoperit secretul stelelor sau sa fi navigat catre un taram necartografiat sau sa fi deschis o noua cale pentru spiritul uman.”

PRIETENIE

“A merge cu un prieten prin intuneric este mult mai bine decat a merge singur prin lumina.”

RELATII

“Relatiile sunt precum Roma – greu de pornit, incredibile in timpul prosperitatii epocii de aur si insuportabile in timpul caderii.”

REZOLVARE

“Traim fericiti nu atunci cand nu avem probleme, ci cand ni le stim rezolva.”

SENSIBILITATE

“Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute, nici auzite, ci trebuie simtite cu inima. Am mers alaturi de oameni ai caror ochi erau plini de lumina si, cu toate acestea, nu vedeau nimic in paduri, in mare, in cer, nimic pe strazile oraselor, nimic in carti. Ce iluzie absurda e acest fel de vedere! Mai bine sa ratacesti cu bun simt, sensibilitate si inteligenta in noaptea vesnica a orbirii, decat sa te multumesti numai cu actul simplu de a vedea.”

Citește și:

SIGURANTA

“Siguranta este o superstitie. Ea nu exista in natura si copiii nostri nu o invata. Sa eviti pericolul nu este pe termen lung mai sigur decat sa fii expus la el. Viata este ori o aventura pe care o indraznim ori nimic.”

SOARE

“Tine-ti chipul spre soare si niciodata nu vei vedea umbrele.”

TOLERANTA

“Cel mai bun rezultat al educatiei este toleranta.”

VESELIE

“Succesul tau si fericirea ta se afla in tine. Hotaraste-te sa fii fericit, iar veselia ta si cu tine veti forma un scut invincibil in fata dificultatilor.”

VIZIUNE

“Ar fi mai rau sa avem o vedere perfecta, dar o viziune ingusta.”

Foto prima pagina: icsnaps, Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.