Setari Cookie-uri

3 lucruri pe care trebuie sa le porti mereu cu tine ca sa fii zen

Afla care sunt cele mai importante lucruri care te pot face sa te simti cu adevarat zen!

conceptul zen

Un stil de viata sanatos si calm incepe cu accesorii inteligente care te ajuta sa integrezi filosofia zen in fiecare aspect al vietii tale: de la alimentatie, la organizarea timpului si la modul in care arati si te simti. Am gasit trei obiecte functionale, cu un design deosebit care te vor cuceri:

1. Apa zen intr-un recipient zen

Medicii japonezi, dr. Hayashi si dr. Kawamura, de la Water Institute & Kyowa Medical Clinic din Japonia, afirma ca apa alcalina ionizata - apa ZEN - consumata constant, are efecte extraordinare asupra organismului. Potrivit studiilor prezentate de ph9sales.com, apa zen combate celulita, mentine silueta, hidrateaza si detoxifica intreg organismul, revigoreaza performanta sexuala, iar acestea sunt doar cateva dintre beneficii. Proprietatile curative exceptionale se explica prin reducerea oxidarii celulelor din corp.

Citește și:

Apa zen, provenita din Asia, se poate comanda in varianta imbuteliata de pe nenumarate siteuri, inclusiv din Romania. Pentru consumul zilnic, insa, ai nevoie si de un recipient pe masura beneficiilor apei zen sau… pur si simplu, apei tale cu lamaie sau ceaiului verde cu iasomie. Ca sa te hidratezi mereu, in timpul plimbarilor, la birou sau in timpul orelor de yoga, am gasit pentru tine recipientul You are Zen. Incape usor in geanta, mentine bauturile reci sau calde o buna perioada de timp datorita stratului dublu de sticla si arata foarte styilish.

apa zen
You are Zen, recipient pentru apa cu infuzor de ceai integrat

2. Design zen pentru ceasul tau de mana

Ceasurile de mana Obaku-Denmark au fost create de designerii danezi Christian Mikkelsen si Lau Liengard Ruge si combina traditia designului minimalist scandinav cu filosofia Obaku-Zen. Ceasurile se caracterizeaza printr-un design armonios si pur, echilibru cromatic si functionalitate.

Citește și:

Detaliile precum dimensiunea si forma coroanei, sagetile ceasului, indecsii de pe cadran sau culoarea bratarii sunt doar cateva exemple ale lucrurilor care trebuie luate in considerare si duse la perfectiune pentru a rezulta un design simplu si armonios care iti poate inspira un stil de viata echilibrat si complet in fiecare zi. Daca vrei sa ai mereu la mana un ceas inspirat din filosofia asiatica Zen, pe ora10.ro am gasit modele de ceasuri Obaku care, intr-adevar, arata foarte zen si au preturi care te lasa sa ramai la fel de relaxat.

3. Natura zen ca accesoriu

Conceptul zen este strans legat de natura. E drept, ti-ar placea sa poti sa ai zilnic momentul tau de respiro in mijlocul ei: o plimbare in parc, jogging pe malul unui lac, yoga pe varf de munte. Uneori, trebuie sa vii cu solutii creative care sa compenseze lipsa timpului si sa iti ofere propria ta interpretare a apropierii de natura. Asa ca, inconjoara-te de plante - acasa, la birou sau chiar… pe tine.

Citește și:

Da, plantele pot fi purtate, mai nou. PassionflowerMade e un concept nou care foloseste plante suculente pentru a crea accesorii verzi functionale. Adevarat, sunt niste accesorii pretioase prin faptul ca trebuie sa le protejezi de frig si trebuie sa le porti cu delicatete, dar sentimentul de apropiere de natura pe care ti-l dau este de neegalat.

zen Inel din plante suculete de pe PassionflowerMade

E atat de usor sa investim in noi si in ideea de a ne simti bine in pielea noastra. Apa, timp, natura. Ce poate fi mai simplu si mai armonios?

Sursa foto: etsy.com, amazon.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.