Setari Cookie-uri

Cele mai seducatoare plaje din lume

Desi in plin sezon estival (sau poate tocmai din acest motiv) parca tot nu putem sa ne luam gandul de la mare, soare, nisip fierbinte, trupuri mai mult sau mai putin dezgolite, nopti albe pline de amor, de distractie, de libertate...ori si mai bine cate un pic din fiecare. Si pentru ca optiunile sunt nelimitate (nu putem spune insa acelasi lucru si despre timp) va propunem o selectie a celor mai seducatoare 10 plaje din lume, care de abia asteapta sa va cucereasca si sa fie cucerite.

Waikiki, Hawaii

Situata intr-unul dintre cele mai celebre arhipelaguri din lume, Hawaii, pe insula Oahu, plaja Waikiki este locul perfect pentru amatorii de barfe. Waikiki amesteca, intr-o atmosfera unica, turisti de rand din toate colturile lumii cu celebritati. Cea mai buna perioada pentru a merge acolo incepe cu jumatatea lui decembrie si se sfarseste cu luna martie, temperaturile sarind constant de 30 de grade. Tarifele scad considerabil insa in extrasezon, adica din aprilie si pana in ultima luna a anului.

Cum era probabil si firesc, Hawaii-ul nu ar putea purta vreodata amprenta unei singure plaje fabuloase, Ka'anapali (Maui) si Kauapea (Kauai) amplificand frumusetea renumitului peisaj hawaiian.

Boracay, Filipine


Mai putin cunoscuta turistilor, plaja Boracay din Filipine se mandreste cu ape putin adanci si incredibil de limpezi, precum si cu nisipuri albe si fine, ceea ce nu se poate spune despre toate plajele din acest Arhipelag. Situata pe Coasta de Vest, intre satele Angol si Balabag, aceasta mai este cunoscuta si sub numele de "Plaja Alba". 300 de hoteluri si zeci de restaurante, baruri si cluburi in care poti petrece pana dimineata.

Cu o varietate de restaurante, baruri, pub-uri si cluburi de noapte, cu peste 350 de locuri pe plaja si 2.000 de camere, un lucru e cert: in Boracay exista de toate pentru toti.
Citește și:
Tenerife, Insulele Canare

Insulele Canare, situate aproape de Ecuator, intre Spania si Africa, sunt renumite pentru vremea calda, perfecta, ce caracterizeaza toata durata anului. Tocmai din acest motiv, Tenerife, cea mai mare insula din arhipelag, este cunoscuta si drept Insula Primavareii Vesnice. Temperaturile variaza de la 20 la 25 de grade Celsius, iar apa marii nu coboara niciodata sub 19 grade Celsius. In Tenerife nu ploua niciodata mai mult de 30 de zile pe an. Cei care tanjesc la o vacanta mai linistita, ferita de aglomeratie, pot opta pentru lunile mai sau noiembrie, cand agitatia isi mai pierde din intenstitate.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.