Setari Cookie-uri

Cele mai seducatoare plaje din lume

Desi in plin sezon estival (sau poate tocmai din acest motiv) parca tot nu putem sa ne luam gandul de la mare, soare, nisip fierbinte, trupuri mai mult sau mai putin dezgolite, nopti albe pline de amor, de distractie, de libertate...ori si mai bine cate un pic din fiecare. Si pentru ca optiunile sunt nelimitate (nu putem spune insa acelasi lucru si despre timp) va propunem o selectie a celor mai seducatoare 10 plaje din lume, care de abia asteapta sa va cucereasca si sa fie cucerite.

Desi in plin sezon estival (sau poate tocmai din acest motiv) parca tot nu putem sa ne luam gandul de la mare, soare, nisip fierbinte, trupuri mai mult sau mai putin dezgolite, nopti albe pline de amor, de distractie, de libertate...ori si mai bine cate un pic din fiecare. Si pentru ca optiunile sunt nelimitate (nu putem spune insa acelasi lucru si despre timp) va propunem o selectie a celor mai seducatoare 10 plaje din lume, care de abia asteapta sa va cucereasca si sa fie cucerite. Fie ca au aparut in urma unei eruptii vulcanice, a unor mutatii glaciale sau, pur si simplu, a unei modificari tectonice preistorice, plajele descrise mai jos reprezinta mai mult decat suma partilor topografice ce le alcatuiesc. Un merit deosebit, poate chiar la fel de mare, il au si turistii care vin sa profite de apele turcoaz si de tarmurile imaculate, in cautarea frumusetii absolute.

Copacabana, Brazilia

Citește și:

Copacabana, deseori privita drept cea mai frumoasa si interesanta plaja din lume, se intinde pe circa 4,5 km, chiar in fata zonei rezidentiale din Rio de Janeiro. Privelistea muntelui Sugarloaf, a stancilor de granit care inconjoara golful, si de ce sa nu recunoastem, a bikinilor aproape inexistenti, i-a facut pe multi sa declare aceasta plaja raiul pe pamant. Frumoasele brazilience care joaca volei sau badminton pe plaja, pot fi considerate adevaratele atractii ale aglomeratei statiuni.

Insa oricat de nerabdatori ati fi sa ajungeti pe plaja nu puteti ignora atractiile orasului, acesta din urma punandu-va la dispozitie centre comerciale, cinematografe, magazine de bijuterii, precum si o puzderie de restaurante si cluburi de noapte.

Sezonul de vara dureaza din decembrie pana in martie, temperaturile variind intre 25 si 35 de grade Celsius.

Cancun, Mexic

Cancunul pune la dispozitia celor dornici sa exploreze o diversitate impresionanta de variante de cazare si distractie: apartamente si vile de lux, dar si petreceri non-stop (mai ales in februarie si martie, cand este invadat de studenti din toate colturile lumii). Pare incredibil astazi ca, nu demult, in aceasta zona agitata era o localitate calma si linistita langa coasta Yucatan. Nu sunt putini cei ce regreta zilele linistite si izolarea de odinioara. Cancunul este binecuvantat cu 250 de zile de soare pe an, insa lunile septembrie si octombrie nu sunt prea prietenoase, deoarece furtunile pun stapanire pe acest colt de rai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.