Setari Cookie-uri

Cele mai seducatoare plaje din lume

Desi in plin sezon estival (sau poate tocmai din acest motiv) parca tot nu putem sa ne luam gandul de la mare, soare, nisip fierbinte, trupuri mai mult sau mai putin dezgolite, nopti albe pline de amor, de distractie, de libertate...ori si mai bine cate un pic din fiecare. Si pentru ca optiunile sunt nelimitate (nu putem spune insa acelasi lucru si despre timp) va propunem o selectie a celor mai seducatoare 10 plaje din lume, care de abia asteapta sa va cucereasca si sa fie cucerite.

Patong Beach, Thailanda

Pentru o vacanta in Thailanda este foarte important ca rezervarile sa fie facute din timp, pentru a gasi cele mai bune tarife la cazare si zbor.

Phuket este cea mai mare insula a Thailandei, iar Patong Beach cea mai populara si mai agitata plaja din aceasta zona, unde vacantele nu pot fi decat pline de viata si adrenalina. Nisipuri albe si apele limpezi fac ca aceasta plaja sa para perfecta. Pentru cei care vor o vacanta relaxata si relaxanta insulele Phi Phi sunt alegerea potrivita.

Fanii James Bond vor aprecia cu siguranta magnificul peisaj oferit de golful Nga Bay, situat in partea nordica a plajei Patong, care a aparut in cateva scene din The Man With The Golden Gun (1974).

Mai putin cunoscuta decat Phuket-ul, zona Phi Phi din Tailanda are doua comori ascunse: insulele Ko Phi Phi Don si Ko Phi Phi Leh. Pe prima dintre ele, care este si cea mai mare, se gasesc o varietate de restaurante, terase, cafenele si baruri. Sezonul de varf incepe in noiembrie si tine pana in februarie, perioada in care cerul este de un albastru sublim, apa calma, iar aerul foarte uscat. In sezonul musonic, cu varfuri in septembrie si octombrie, vremea este frumoasa, insa umiditatea aerului o poate face sufocanta. Cele mai calduroase luni sunt aprilie si mai.

Natadola, Fiji

A alege locul preferat din cele peste 300 de insule care alcatuiesc paradisul tropical din Fiji (unde vremea este perfecta tot timpul anului, niciodata la extreme) este asemanator cu a alegerea unei singure perechi de pantofi Manolo Blahnik, dintr-un intreg magazin. Plaja Natadola, cea care a luat forma unei potcoave si care se afla pe insula principala din Fiji, Viti Levu, este recunoscuta drept cea mai fumoasa din zona. Marturie stau nisipul incredibil de alb si peisajele spectaculoase. Intre lunile mai si octombrie clima este uscata, la polul opus situandu-se aprilie si noiembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.