Setari Cookie-uri

4 secrete ale femeilor care se fac mereu remarcate. Tu le stiai?

Cum reusesc unele femei sa atraga toate privirile fara prea mult efort!

frumusete

Unele femei reusesc sa se faca remarcate de indata ce pasesc intr-o incapere. Chiar daca nu poarta haine dupa ultima moda, chiar daca nu cheltuie o avere pentru tinuta lor si chiar daca nu sunt atragatoare in sensul clasic al cuvantului, sunt mereu o prezenta placuta si atrag toate privirile. Iata cum poti si tu sa te numeri printre aceste doamne stilate, care starnesc admiratia tuturor celor din jur.

1. Investeste in cateva haine si accesorii de baza

frumusete

Unele dintre cele mai usor de recunoscut citate din moda ii apartine celebrului designer Yves Saint Laurent si ne spune ca „moda este trecatoare, stilul este etern”. O femeie cu un stil propriu, care nu se ghideaza dupa trenduri este mereu admirata. Stilul nu poate fi cumparat, insa calitatea da. Exista cateva piese din garderoba unei femei care merita o investitie mai mare, intrucat sunt clasice si pot fi purtate ani la rand.

Unele dintre acestea sunt accesoriile. Bijuteriile au darul de a scoate din anonimat o tinuta altfel banala, iar o pereche de cercei, o bratara sau un colier de bun gust pun in valoare orice femeie. Pe un loc aparte se plaseaza accesoriile din metale pretioase, bineinteles. Aceste bijuterii de aur reusesc sa puna in valoare orice femeie. Aproape ca nu mai conteaza ce haine porti, cand etalezi astfel de accesorii.

In afara de bijuterii, printre obiectele care merita o investitie mai mare se numara si o rochie clasica, neagra. Este piesa vestimentara care te scoate din incurcatura ori de cate ori nu stii cu ce sa te imbraci si este o tinuta care denota eleganta fara sa fie vulgara. O pereche de pantofi negri, de buna calitate, merita si ei o investitie mai consistenta. Pot fi purtati ani la rand, oricand si oriunde, iar pantofii se numara printre accesoriile care isi arata calitatea de la prima privire.

Citește și:

2. Simplitatea este definitia bunului gust

stil

O femeie imbracata intr-o rochie stralucitoare, cu o coafura extravaganta si un machiaj strident nu va reusi niciodata sa arate mai bine decat o doamna imbracata simplu, cu o tinuta care ii pune in evidenta frumusetea naturala.

Coco Chanel, o adevarata legenda in lumea modei, spunea ca „daca o femeie este imbracata fara gust, ii remarcam rochia, dar daca ea este imbracata impecabil, o remarcam pe ea”. O femeie care a militat mereu pentru frumusetea simpla, izvorata din personalitateaa si unicitatea unei femei, Coco Chanel a lasat in urma o mostenire care nu poate fi contestata, alaturi o multime de sfaturi de stil pretioase pentru orice femeie, dupa cum se arata in acest articol cu citate ale sale.

Asadar, data viitoare cand mergi la cumparaturi sau cand vrei sa impresionezi la o petrecere, opteaza pentru o tinuta simpla si renunta la hainele stridente si vulgare. In acest fel vei fi sigura ca vei fura doar priviri admirative.

Citește și:

3. Independenta si increderea in fortele proprii fac o femeie irezistibila

femeie irezistibila

Am vorbit despre aspectul fizic, insa trebuie sa avem in vedere si faptul ca felul de a fi al unei persoane este cel care face cu adevarat diferenta intre un om extraordinar si unul tern. O femeie sigura pe ea paseste intr-un mod aparte. Stie care ii sunt atuurile, este constienta de defecte, le mascheaza cu maiestrie si nu trece niciodata neobservata. Cu siguranta stii la ce ne referim. Sunt acele femei a caror privire transmite incredere si siguranta si care sunt independente din toate punctele de vedere.

Unele femei au mereu indoieli care le macina, niciodata nu sunt sigure pe ele si la primul impediment renunta la planurile si dorintele lor. Aceasta atitudine se vede la prima privire si pentru a o corecta este nevoie de multa tarie de caracter. Unii oameni din jurul nostru nu fac decat sa ne distruga stima de sine, insa femeile cu adevarat puternice si fermecatoare reusesc sa lase in urma oamenii de acest fel si sa descopere cat de speciale sunt ele insele.

Citește și:

4. Bunatatea si altruismul, trasaturile oamenilor cu adevarat frumosi

frumusete

Orice persoana, fie ca vorbim despre un barbat sau despre o femeie, devine urata atunci cand barfeste, cand ataca pe cineva fara motiv sau cand adreseaza cuvinte jignitoare celor din jur. O femeie buna se recunoaste extrem de usor, are o privire deosebita si are un fel aparte de a vorbi. Acelasi lucru se poate spune si despre femeile rele, pe care fiecare dintre noi le poate recunoaste cu usurinta de la o prima vedere.

Un studiu efectuat de un grup de cercetatori japonezi a demonstrat ca oamenii buni, generosi si recunoscatori sunt mai fericiti. Atunci cand suntem buni cu cei din jur, devenim mai fericiti si avem o stare generala mai buna. Iata, deci, un motiv in plus sa devenim pe zi ce trece mai empatici si mai generosi.

Tu cate dintre aceste „secrete” stiai deja? Ce admiri la alte femei?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.