Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate din Biblie

Mai pe sus de toate, sa aveti o dragoste ferbinte unii pentru altii, caci dragostea acopera o sumedenie de pacate.

Dragoste

Mai pe sus de toate, sa aveti o dragoste ferbinte unii pentru altii, caci dragostea acopera o sumedenie de pacate.

Durere

Imi plange sufletul de durere:ridica-ma dupa Cuvantul Tau.

Evlavie

Vino in ajutor, Doamne, caci se duc oamenii evlaviosi, pier credinciosii dintre fiii oamenilor. Oamenii isi spun minciuni unii altora, pe buze au lucruri lingusitoare, vorbesc cu inima prefacuta.

Familie

Nevasta-ta este ca o vita roditoare inlauntrul casei tale; copiii tai stau ca niste lastari de maslin imprejurul mesei tale.

Furtuna

Atunci, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul, si El i -a izbavit din necazurile lor. A oprit furtuna, a adus linistea, si valurile s-au potolit. Ei s-au bucurat ca valurile s-au linistit, si Domnul i-a dus in limanul dorit.

Groaza

Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine.

Citește și:

Har

Sa ne apropiem dar cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.

Har

Cine gaseste o nevasta buna, gaseste fericirea; este un har pe care-l capata de la Domnul.

Hristos

De fapt, Hristos m-a trimis nu sa botez, ci sa propovaduiesc Evanghelia; nu cu intelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos sa fie facuta zadarnica.

Izvor

Izvorul tau sa fie binecuvintat, si bucura-te de nevasta tineretii tale. Cerboaica iubita, caprioara placuta: fii imbatat tot timpul de dragalasiile ei, fii indragostit necurmat de dragostea ei!

Lege

Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: ,,Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti."

Mireasa

Mi-ai rapit inima, soro, mireaso, mi-ai rapit inima numai cu o privire, numai cu unul din lantisoarele de la gatul tau! Ce lipici in desmierdarile tale, soro, mireaso! Desmierdarile tale pretuiesc mai mult decat vinul, si mirezmele tale sint mai placute decat toate miroznele!

Citește și:

Moarte

Caci valurile mortii ma inconjurasera, sivoaiele nimicirii ma inspaimintasera; legaturile mormantului ma inconjurasera, laturile mortii ma prinsesera. In strimtoarea mea, am chemat pe Domnul, am chemat pe Dumnezeul meu; din locasul Lui, El mi-a auzit glasul, si strigatul meu a ajuns la urechile Lui.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.