Setari Cookie-uri

Numerologie de cuplu: Sunteti suflete pereche?

Cu ajutorul numerologiei puteti sa va analizati pe voi insiva si pe cei din jur.

Ca sa va aflati „vibratia relatiei” trebuie doar sa va calculati numarul personal apoi pe al partenerului, ca in final sa le uniti pe ambele pana cand ajungeti la o singura cifra. De exemplu, pentru un cuplu in care ea este nascuta pe data de 28 iulie 1988 iar el 26 ianuarie 1985 calculul se face in felul urmator: 2+8+0+7+1+9+8+8=43, 4+3=7 ca numar personal pentru ea ; 2+6+0+1+1+9+8+5=32, 3+2=5 ca numar personal pentru el. In aceste conditii vibratia numerologica a cuplului este suma numerelor personale, adica: 7+5=12 respectiv 1+2=3. Folositi aceasta formula pentru a va afla propriul "numar al destinului" si pe cel al partenerului (sau posibil partener) apoi verificati-va vibratia.

suflete pereche Foto: PKpix, Shutterstock

Numerologie: Ce semnificatie are cifra cuplului

Cifra 1

Cuplu format din persoane individualiste, pline de energie, incapatanate, egoiste. Partea pozitiva este ca sunt persoane ambitoase, care construiesc impreuna si care atunci cand isi propun ceva nu se lasa pana nu obtin rezultatele dorite. Au foarte mult succes atat separat cat si impreuna, ambii sunt curajosi si o relatie de acest gen va fi mereu aventuroasa, nu-i va lasa pe niciunul sa se plictiseasca. Cel mai important lucru este ca cei doi sa gaseasca un echilibru si nici unul sa nu incerce sa fie mai presus decat celalalt si sa inteleaga ca intr-o relatie sarcinile si responsabilitatile se impart la doi, fara ca vreunul sa se simta impovarat sau sa simta ca face ceva in detrimentul propriei persoane.

Citește și:

Cifra 2

Cei ce au aceasta vibratie se pot considera norocosi, pentru ca si-au gasit sufletul pereche in plina armonie si echilibru. Ambii simt nevoia de a fi pe deplin intelesi de partener si pentru a fi fericiti au nevoie de stabilitate, tocmai de aceea aceasta asociere are toate sansele sa fie una minunata si durabila. Odata ce si-au luat un angajament unul fata de celalalt este foarte putin probabil ca vreunul dintre ei sa insele, deoarece comunica foarte bine si formeaza un cuplu romantic, care discuta despre orice si pun impreuna tara la cale. Se vor respecta si admira reciproc atata timp cat se vor simti in siguranta si iubiti.

Cifra 3

Cuplu format din persoane pline de imaginatie, intelectuale, care vor evolua profesional si personal, pentru ca se stimuleaza reciproc. Foarte probabil va fi dragoste la prima vedere (sau auzire), dar nici aparitia unei puternice atractii pe parcursul relatiei nu este exclusa. In general va fi o relatie intensa si romantica, insa daca ceva rau ii va face vreodata sa se desparta fiecare isi va vedea de viata alaturi de o noua cucerire, intrucat pentru nici unul durata relatiei nu este o prioritate. Ei vor ramane prieteni indiferent ce s-ar intampla, ambii fiind persoane politicoase, cu bun simt, sociabile si optimiste. Pe langa toate acestea vor considera compania celuilalt interesanta si provocatoare si se vor intelege din priviri. Se vor implini spiritual in aceasta relatie si isi vor pune reciproc creativitatea la treaba in cautare de aventura, fericire si vor ramane impreuna atata timp cat ambii vor dori acest lucru.

Citește și:

Cifra 4

Acesta este numarul familiei, a celor destinati sa fie impreuna, sa aiba multi copii si sa fie foarte fericiti. Probabil ca aceasta combinatie va fi una reusita intrucat cei doi isi vor intelege stangaciile care duc la dezordine si isi vor aprecia unul altuia munca continua pe care o fac. Impreuna vor fi fericiti si se vor simti in siguranta, se vor respecta si admira non stop unul pe celalalt, niciodata nu isi vor pune piedici in evolutie si le va placea sa isi petreaca timpul impreuna, le va fi de ajuns compania celui drag, chiar fara nici un cuvant. Ambii sunt iubitori de lucruri scumpe, motiv pentru care uneori vor aparea mici certuri, intetite daca cel putin unul va avea la momentul respectiv probleme la locul de munca. Vor intelege totusi ca aceste lucruri sunt derizorii si daca amandoi vor investi timp pot crea impreuna o relatie frumoasa si durabila.

Citește și:

Cifra 5

Chiar daca pot exista infidelitati de ambele parti in aceasta relatie, va fi una pasionala, dar tumultoasa, va cunoaste multe suisuri si coborasuri. Chiar si asa, atunci cand cel putin unul se dedica complet relatiei aceasta poate fi una de durata, insa daca dupa mai multe iertari echilibrul nu va fi restabilit cei doi vor trece destul de usor mai departe. Exista si sansa ca aceasta relatie sa duca la o casnicie stabila, daca cele doua persoane se dedica trup si suflet alesului inimii. Relatia aceasta va avea un simt al aventurii dezvoltat si o viata activa iar cei doi vor fi uniti de interese comune. Este posibil ca cei implicati sa simta ca si-au gasit jumatatea alaturi de omul minunat cu care isi traiesc viata. Astfel, unicitatea, senzualitatea si excentricitatea fiecaruia se vor simti iubite si acceptate printre iresponsabilitatea, inconsistenta si agitatia partenerului.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.