Setari Cookie-uri

Cele mai bune filme de comedie la care razi cu lacrimi

Un top cu cele mai bune filme comedie pentru momentele in care simti nevoia de o portie mare de ras.

6. A Haunted House

O parodie absolut hilara a filmului Paranormal Activity. Daca vrei un film la care sa razi pana nu mai poti si care sa-ti dea o stare de bine, A Haunted House este alegerea ideala. Acesta spune povestea unui cuplu de tineri Malcom si Keisha, care se muta impreuna si spera sa aiba parte de o viata plina de satisfactii si impliniri. Din pacate pentru ei, Keisha pare sa fii adus odata cu ea un demon, recunoscand faptul ca in trecut a facut un pact cu diavolul pentru o pereche de pantofi. In incercarea de a scapa de spiritul malefic, cei doi angajeaza pe oricine le iese in cale si le promite ca ii poate ajuta, de la un vanator de fantome, la un preot fost puscarias.

7. We’re the Millers

Un traficant de droguri pe nume David Clark (Jason Sudeikis), o striperita pe nume Rose O’Reilly (Jennifer Aniston), o adolescenta fugara pe nume Casey (Emma Roberts) si vecinul sau adolescent virgin Kenny (Will Poulter), toti formeaza familia Miller. David decide sa puna la cale o ultima lovitura care presupune un transport urias de droguri din Mexic in SUA, insa pentru a putea trece granita isi inventeaza familia perfecta si normala pentru a nu trezi suspiciuni. Insa „familia Miller” este de departe de a fi normala!

Citește și:

8. How to Lose a Guy in 10 Days

Cum sa scapi de un tip in 10 zile este o comedie romantica pe care nu ai cum sa nu o indragesti si pe care sa nu vrei sa o revezi. Andy Anderson (Kate Hudson) este o jurnalista care lucreaza la revista Composure Magazine, avand o misiune foarte ciudata si putin timp la dispozitie. Ea trebuie sa gaseasca un tip pe care sa-l determine sa se indragosteasca de ea, iar apoi sa comita toate greselile pe care femeile tind sa le faca intr-o relatie, pentru a-l face sa-i dea papucii. Din pacate pentru Andy, tipul ales are si el un plan ascuns bine pus la punct.

9. The Heat

Melissa McCarthy este una dintre cele mai simpatice actrite de la Hollywood, avand roluri de exceptie in unele dintre cele mai bune comedii, iar filmul Captura la Dublu nu face exceptie. Shannon (McCarthy) este o politista nonconformista, careia ii sare repede tandara si care nu se sfieste sa urle tot felul de obscenitati sau injuraturi si nimeni nu vrea sa fie partenerul ei pe teren. Totul se schimba in momentul in care este nevoita sa faca echipa cu aroganta agenta FBI Sarah, interpretata de Sandra Bullock.

Citește și:

Foto prima pagina: Ariwasabi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.