Setari Cookie-uri

Descopera-te pe tine apoi gaseste-l pe EL

Dragostea este o calatorie catre tine!

In timpul in care ti-e dat sa iubesti si sa fii iubita, fa acest lucru din toata inima fara sa stai cu ochii pe ceas si cat de mult se poate fara sa te gandesti la consecinte. Acesta este unul dintre marile pacate ale lumii moderne: tot ce traim, traim cu gandul la final si din cauza asta uitam sa ne bucuram de calatorie. Iubirea adevarata poate sa poarte multe chipuri si trebuie primita asa cu invelisul in care ne este oferita: cu chip de prieten, de familie, de jumatate.

Pentru cei mai multi dintre noi, cea mai mare provocare este sa gasim acea dragoste care imbraca chipul si trupul unui partener de cuplu, dar partener in adevaratul sens al cuvantului. Popasurile in care gasim atentie, dragosteli, mangaieri si din cand in cand dezamagiri nu fac decat sa ne intareasca sufletul pentru marea dragoste care o sa vina insa nu trebuie sa uitam ca sunt doar popasuri. Atunci cum facem diferenta intre ele si iubirea adevarata, sufletul pereche la care speram toti?

Citește și:

Primul pas, asa cum spuneam, este descoperirea propriului suflet. Alege-te pe tine inainte sa iti alegi perechea. Nu cauta iubirea, transforma-te tu in iubire si impartaseste din ea oriunde te duci. Cu siguranta,mai devreme sau mai tarziu, iubirea oferita se va intoarce la tine. Pana acolo, iubeste-te intai pe tine. Dorintele, visele si nazuintele tale nu sunt cu nimic mai prejos decat ale jumatatii tale. Iar jumatatile se completeaza, nu se lupta una cu cealalta.

Atunci cand iti vei intalni marea iubire, te va ajuta sa cresti, sa inveti si sa te dezvolti iar tu la randul tau vei face acest lucru pentru iubire. Iar frumusetea acestei legaturi spirituale este ca nu vor exista premeditari si sfortari peste putere ci totul se va intampla natural, fara lupta pentru putere. Te vei preda persoanei iubite fara sa te pierzi pe tine iar tu la randul tau ii vei tine sufletul in palme.

Citește și:

Marea iubire nu trebuie pazita si nu trebuie impinsa de la spate. Marea iubire nu socoteste nici in minute, nici in kilometri si nici in numarul de mesaje schimbate intr-o zi. Mare iubire se cantareste in tandemul in care nicio personalitate nu se pierde, in care nici un caracter nu se strica si in care nimic nu se injumatateste. Marea iubire creste, hraneste, ofera, protejeaza si incurajeaza. Indiferent de chipul pe care il poarta.

Foto prima pagina red-feniks/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.