Setari Cookie-uri

Top 7 destinatii romantice

Perfectiunea au inventat-o cu siguranta romanticii. Iar natura a facut tot posibilul sa le faca pe plac. Atat de "pe plac" incat este aproape imposibil sa selectezi doar cateva dintre sutele de locuri romantice ale lumii. Sunt insa cateva destinatii care au fost parca create pentru a implini orice vis.. S-au scris sute de pagini despre frumusetea lor iar oamenii ce ajung prin acele locuri recunosc ca asteptarile le-au fost cu mult depasite de realitate. Noi putem spune doar ca daca raiul este pe pamant, noi l-am gasit in cel putin sapte locuri.

Perfectiunea au inventat-o cu siguranta romanticii. Iar natura a facut tot posibilul sa le faca pe plac. Atat de “pe plac” incat este aproape imposibil sa selectezi doar cateva dintre sutele de locuri romantice ale lumii. Sunt insa cateva destinatii care au fost parca create pentru a implini orice vis.. S-au scris sute de pagini despre frumusetea lor iar oamenii ce ajung prin acele locuri recunosc ca asteptarile le-au fost cu mult depasite de realitate. Noi putem spune doar ca daca raiul este pe pamant, noi l-am gasit in cel putin sapte locuri.


7) Highlands, Scotia

Despre “The Highlands”, sau Raiul Muntilor se spune ca este leaganul primordial al naturii salbatice. Pentru ca natura indeamna la iubire, Inaltimile Scotiei reprezinta alegerea multor cupluri de indragostiti. Regiunea, aflata in partea de nord a tarii reprezinta una dintre cele mai spectaculoase destinatii ale lumii si se afla probabil pe primele locuri in topurile turistilor pasionati de inaltimi. Nimeni nu poate ramane indiferent la peisajele pe care le ofera, cu maxima generozitate, nordul Scotiei. Natura s-a jucat cu inaltimile iar muntii parca s-au nascut pentru prima data in acest loc. Indiferent care este motivul pentru care turistul ajunge aici, sansele ca el sa se intoarca acasa neschimbat sunt minime. Posibilitatile de recreere sunt nenumarate, destinatia fiind perfecta atat pentru oamenii activi cat si pentru cei dornici doar de relaxare. Nenumaratele castele medievale, cele mai vechi datand din secolul al XIII-lea, completeaza imaginea unui taram...al nemuririi, caci de aici s-au inspirat producatorii “The Highlander”. Iar atractia principala a muntilor din nordul Scotiei o reprezinta, in primul rand, nenumaratele optiuni de petrecere a timpului liber. Zona este cunoscuta pentru terenurile de golf, pentru traseele montane, pentru pistele de cicism sau cele de schi, pentru sporturile de munte extreme, pentru cascade sau lacuri glaciare, pentru scolile de echitatie si hotelurile cu tematica medievala...si nu in ultimul rand pentru posibilitatile teoretic nelimitate de explorare a unei naturi intacte.


6) Goa , India

Spiritualitate. Esente tari. O alta lume. Astea ar fi doar cateva dintre cuvintele, prin care incurcati si stanjeniti, turistii se chinuie sa carecterizeze nemarginirea unei tari dificil de descris prin cuvinte. Romanticii tuturor timpurilor au transformat-o in muza iar turistii de astazi se inghesuie pe plajele din Goa pentru a gusta putin din farmecul acestei tari prea putin intelese.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.