Setari Cookie-uri

Top 7 destinatii romantice

Perfectiunea au inventat-o cu siguranta romanticii. Iar natura a facut tot posibilul sa le faca pe plac. Atat de "pe plac" incat este aproape imposibil sa selectezi doar cateva dintre sutele de locuri romantice ale lumii. Sunt insa cateva destinatii care au fost parca create pentru a implini orice vis.. S-au scris sute de pagini despre frumusetea lor iar oamenii ce ajung prin acele locuri recunosc ca asteptarile le-au fost cu mult depasite de realitate. Noi putem spune doar ca daca raiul este pe pamant, noi l-am gasit in cel putin sapte locuri.

Cea mai atractiva parte a orasului Dubrovnik este vechiul oras, Stari Grad, cu strazi pavate, fantani, muzee si orase. Patrimoniul sau venetian este relevant mai ales in numele majoritatii rezidentilor de aici. Hotarul principal intre cele doua parti ale orasului este numit 'stradun', un cuvant de origine venetiana. Viata de noapte palpitanta cu numeroase localuri ( restaurante, baruri, pub-uri, cluburi, discoteci etc. ) cat si multitudinea de evenimete organizate anual, fac din acest oras o alegere reusita pentru o vacanta cu standarde si asteptari cat mai inalte. Poezia Dubrovnikului o scrie fiecare vizitator iar romantismul medieval pe care il respira acest oras atrage din ce in ce mai multe perechi de indragostiti.

2) Seychelles, Oceanul Indian

Seychelles inseamna 115 insule in Oceanul Indian la 1600 de kilometri est de Africa, in nordul insulei Madagascar. Dar mai mult decat atat Seychelles reprezinta punctul cel mai “fierbinte” al turismului mondial. Foarte aproape de insulele Mauritius, Maldive, Reunion si Comore, insule ce reprezinta de asemenea puncte cheie in turismul exotic, arhipeleagul Seychelles inseamna putin mai mult decat tot ceea ce puteti visa in legatura cu o vacanta 100% exotica. Seychelles sunt renumite pentru nisipul unic, foarte fin de culoare alba si pentru apa stravezie, uneori azurie a Oceanului Indian.

Insulele sunt desprinse dintr-o poveste. Sau, din mai multe povesti. Golfurile salbatice, plajele pustii, cascadele naturale, micile jungle virgine din interiorul insulelor sunt perfecte pentru escapadele romantice. Pe de alta parte, tot ceea ce inseamna civilizatie s-a transformat aici, datorita dezvoltarii rapide a turismului, in lux. Exista in Seychelles mai multe nuante de albastru si verde decat va puteti imagina. Ritmurile, culorile si parfumul Africii se contopesc in acest paradis relaxant, unic in lume.
Hotelurile construite intre gradini tropicale, vilele de pe plaja sau bungalow-urile pe ape ofera o multitudine de facilitati, de la terenuri de sport sau piscine, la restaurante si cazino-uri unde va asteapta delicioasele preparate creole cu influente frantuzesti. Incercati schi-ul pe apa, plimbarile cu barca sau cu parapanta, scufundarile, croazierele sau explorarea unor insule nelocuite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.