Setari Cookie-uri

Elibereaza-ti energia spirituala in Univers cu aceasta tehnica simpla!

Descopera cum te poti conecta la energia divina!

Cel mai bine s-ar putea explica prin teoria celui de-al treilea ochi care spune ca prin intermediul lui poti vedea tot nevazutul si poti cuprinde lucruri imateriale in timp ce iti creezi propria viata pur si simplu traind-o. In acest plan astral totul are loc cu ajutorul mintii, daca te gandesti la ceva iti apare ca prin magie in fata ochilor, astfel incat esti propriul stapan.

Daca intervin frica sau anxietatea experienta voastra se va intrerupe imediat, asa ca trebuie sa intrati cu incredere si inima deschisa in aceasta calatorie initiatica. Daca veti reusi sa ramaneti concentrati si cu sufletul pregatit pentru orice puteti lasa sa curga liber fluxul energiei universale cateva minute bune sau chiar ore intregi. Cea mai buna parte a unei astfel de calatorii este ca poti ajunge oriunde in doar cateva secunde, pentru ca in aceasta a cincea dimensiune timpul nu exista, deci sunteti libere sa circulati fara oprelisti in orice moment al vietii voastre si in orice loc la care va puteti gandi.

Citește și:

1. Intindeti-va pe jos, pe spate, in intuneric

Concentrati-va asupra energiei din jur. Ganditi-va la propria aura, campul de energie din jurul vostru. Astfel veti lua legatura cu corpul vostru metafizic. Daca va este greu sa va simtiti propria energie incercati sa va apropiati degetele de la maini si sa le miscati usor din ce in ce mai departe unul de celalalt apoi sa le apropiati in mod repetat. La inceput ar trebui sa simtiti cum va inunda caldura iar cand incepeti sa simtiti ca mainile va sunt atrase una de cealalta inseamna ca v-ati gasit energia.

2. Vizualizati-va energia din jur

Concentrati-va asupra tamplelor voastre si incercati sa miscati usor usor energia pe care o simtiti in jurul vostru. Cu cat mai mult timp petreceti in aceasta stare cu atat mai mult veti reusi sa aveti un control mai mare asupra propriilor unde si veti reusi sa jonglati intre partile mai mult sau mai putin active ale aurei voastre.

Citește și:

3. Incepeti sa miscati energia corpului vostru

Jucati-va cu energiile din jur din ce in ce mai mult si fiti cat mai active, pana cand intr-o zi veti simti cum deveniti doua persoane intr-una sau mai bine zis cum sufletul va paraseste corpul fizic si se indreapta temporar catre alte culmi.

Daca va simtiti slabita sau energia voastra din jur palpaie prea putin ramaneti la pasul 2, pentru a nu va suprasolicita si continuati antrenamentul pana va simtiti in stare sa treceti la pasul urmator. In functie de echilibrul vostru interior este posibil sa aveti nevoie de cateva luni de antrenament in aceasta tehnica pana sa reusiti sa aveti o experienta extracorporala completa.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.