Setari Cookie-uri

5 lucruri care nu trebuie sa-i lipseasca din casa unei femei

Casa ta ar trebui sa fie un adevarat refugiu.

casa ta

Casa ta ar trebui sa fie un adevarat refugiu. Este locul unde iti reincarci bateriile dupa o zi grea la birou, locul in care te retragi cand lucrurile in viata ta nu merg chiar ca la carte, dar si spatiul in care te bucuri de timpul liber si iti sarbatoresti reusitele. Pentru a te bucura de acest spatiu la adevarata lui valoare, noi ti-am pregatit o lista cu cateva lucruri indispensabile:

Un pat cu adevarat confortabil

Un pat mare cu o saltea buna sunt absolut necesare daca vrei sa ai parte de un somn linistitor. Patul este cel mai important obiect din dormitorul tau, scriu cei de la garbo.ro, motiv pentru care ar trebui sa-i acorzi si tu atentia cuvenita.

De altfel, de calitatea somnului tau depinde starea ta de spirit, puterea de concentrare si, sa nu uitam, frumusetea ta. Elizabeth Taylor, una dintre divele marelui ecran a spus in nenumarate randuri cat de important este somnul de frumusete, iar daca iti doresti ochi luminosi ca ai ei, ar trebui sa ai parte de un somn cu adevarat odihnitor.

Citește și:

electrocasnice

Electrocasnice si produse pentru curatenie

In locuinta ta ar trebuie sa fie mereu ordine si curatenie. O casa curata este una sanatoasa si, trebuie sa recunoastem, arata mai bine si este mai primitoare. Asadar, din casa ta nu pot sa lipseasca astfel de aparate, care aproape ca fac singure curat in casa, te vor ajuta sa faci luna in doar cateva minute si sa te bucuri de mai mult timp pentru tine.

Felul in care arata casa in care locuiesti este o oglindire a persoanei tale, asa ca este esential sa acorzi o atentie sporita ingrijirii ei. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa petreci fiecare secunda din timpul tau liber frecand podele, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa apelezi la niste aliati moderni.

Plita si cuptor

Ramanem in zona electrocasnicelor si ajungem la plita si cuptor. Aceste doua lucruri sunt indispensabile, deoarece te ajuta sa-ti pregatesti mese delicioase si sanatoase. Daca nu stii sa gatesti, cei de la cnn.com au facut o lista de motive pentru a te incuraja sa faci primii pasi in bucatarie. Printre ele se gaseste argumentul suprem, acela al alegerilor mai sanatoase. In loc sa comanzi o pizza cu o multime de calorii goale, iti poti pregati singura o mancare rapida mult mai gustoasa si mai prietenoase cu silueta ta.

Mai mult decat atat, un alt motiv pentru care ar trebui sa ai in casa o plita si un cuptor si sa le folosesti zi de zi este legat de starea mentala de liniste pe care ti-o da gatitul. Aceasta activitate te va ajuta sa te destinzi si sa scapi de stres, mai ales la finalul unei zile in care toate au mers pe dos, scriu cei de la lifehack.com.

Citește și:

Un dulap incapator si o oglinda mare

Dulapul si oglinda sunt absolut necesare unei femei. O garderoba vasta cere si un dulap incapator, asa ca el ar trebui sa se regaseasca neaparat in casa ta. Bineinteles, nu toate putem avea dulapul lui Carrie, din serialul „Sex and the City“, insa tot ne trebuie un dulap bine compartimentat care sa ne ajute sa ne pastram in stare cat mai buna tinutele preferate.

dormitor

Obiectele decorative care fac dintr-un apartament oarecare o locuinta primitoare

In final, printre cele mai importante obiecte pe care le poti avea in casa se numara fotografiile cu oameni dragi sau care au fost facute in momente speciale, suvenirurile luate din locurile unde te-au purtat pasii in vacante sau cadourile pe care le-ai primit de la persoanele speciale din viata ta. Aceste obiecte fac din orice spatiu unul al tau si oricate apartamente ai schimba de-a lungul vietii, ele vor crea acea ambianta de „acasa“.

Bineinteles, fiecare dintre noi are propriile nevoi in ceea ce priveste obiectele din casa. In vreme ce unele femei nu vor putea niciodata sa locuiasca intr-o casa in care nu exista un televizor, de exemplu, altele prefera obiecte de arta contemporana. Care sunt, in opinia ta, lucrurile care nu ar trebui sa-i lipseasca din casa unei femei?

Sursa foto: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.