Setari Cookie-uri

9 seriale noi care se vor lansa in septembrie

Iata care sunt cele mai asteptate seriale noi cu premiera in toamna 2016!

Seriale noi: Designated survivor

Printre cele mai asteptate seriale noi care au premiera in toamna se numara si Designated Survivor. Kiefer Sutherland joaca rolul secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, care devine brusc presedinte dupa un atac terorist in care Casa Alba este distrusa si America este in stare de alerta. Serialul va avea premiera pe 21 septembrie.

Seriale noi: Lethal Weapon

Tot pe 21 septembrie veti avea ocazia sa vedeti o adaptare pentru micile ecrane a filmului Lethal Weapon de la FOX, care va fi produs de McG.

Seriale noi: The exorcist

FOX va mai lansa o alta adaptare, in care Gena Davis si Alan Ruck vor juca rolul unei mame care isi vede fata cea mare intoarsa de la colegiu complet schimbata si posedata in casa deja bantuita, respectiv preotul comunitatii in care traiesc si care se vede nevoit sa invete despre cum se fac exorcizarile. Acest serial va debuta pe data de 23 septembrie si va prinde cu siguranta la public foarte repede.

Citește și:

Seriale noi: Luke Cage

Luke Cage este un must-watch al acestui inceput de toamna si datorita faptului ca Netflix a avut succes deja cu Daredevil si Jessica Jones. Aceasta a treia constructie a universului Marvel, care debuteaza intr-o vineri, pe 25 septembrie, urmareste povestea lui Luke Cage (Mike Colter) in timp ce protejeaza strazile Harlem-ului de raufacatori. Luke Cage este un super erou negativ, dar povestea se concentreaza pe caracteristicile sale umane, pe caracterul sau si continua sa creeze o lume care tine telespectatorii cu sufletul la gura de la un episod la altul timp de 12 episoade lansate toate odata. Nu va asteptati insa ca acest serial sa fie o copie ieftina a celorlalte, va imprumuta intr-adevar din suspansul din Daredavil si elementele obscure din Jessica Jones, dar va fi unic prin faptul ca va incorpora elemente de hip-hop si va trata diferit situatia afro-americanilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.