Setari Cookie-uri

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Black Friday a devenit cea mai asteptata campanie de reduceri in randul femeilor! Este cea mai buna ocazie de reinnoit garderoba si de luat cadouri de sarbatori pentru cei dragi! Iata ce magazine online cu oferte la haine si incaltaminte de firma sa urmaresti in Vinerea Neagra!

Black Friday este ocazia mult asteptata de femei pentru reimprospatarea garderobei si pentru achizitionarea bijuteriilor si accesoriilor care le completeaza look-ul si le scot din anonimat.

Nu exista persoana in aceasta lume mai incantata de cumparaturi si de reduceri decat femeia. Femeia stie sa profite din plin de ofertele pe care le fac magazinele, are mereu wishlist-uri facute pe hartiute colorate, in telefon si in minte, dar si banuti suficienti incat sa isi achizitioneze tot ce pofteste inima ei.

Cand este Black Friday 2018 in Romania si cum ne pregatim de reinnoirea garderobei?

Si daca reducerile de sezon si de sarbatori nu erau suficiente, Black Friday a devenit cea mai asteptata campanie in randul femeilor. Anul acesta, in Romania se va da de doua ori startul la reduceri. Prima data pe 16 noiembrie si a doua oara pe 23 noiembrie, data oficiala pentru Black Friday international.

Citește și:

La inceput, Black Friday viza pasionatii de IT si electrocasnice - inca in top preferinte pentru cumparaturi de Vinerea Neagra, insa succesul de care s-a bucurat evenimentul a starnit interesul magazinelor de toate categoriile. In Vinerea Neagra sunt reduse preturile la alimente si bautura, jocuri si jucarii, parfumuri si cosmetice, bijuterii si accesorii, haine si incaltaminte. Si da, in prezent, categoria de moda ocupa locul doi in topul preferintelor romanilor pentru achizitiile de Black Friday.

haine si incaltaminte reduceri de Black Friday 2018 live Vezi aici reducerile de Black Friday 2018 LIVE!

Prilej bun pentru inlocuirea hainelor care s-au uzat, a parfumurilor care sunt pe terminate si a bijuteriilor de care avem nevoie la anumite ocazii. Reducerile se aplica atat la colectiile vechi, cat si la cele noi, si se pot gasi in magazinele offline si online.

FashionDays, StarShinerS, Answear, Kurtmann sunt doar cateva dintre magazinele de unde se pot cumpara produse vestimentare si incaltaminte la preturi avantajoase de Black Friday.

Citește și:

Ce reduceri sa mai asteptam de Black Friday 2018?

Pentru iubitoarele de carti, vin cu oferte de nerefuzat Libris si Elefant, Momondo ofera un mic ajutor celor care viseaza la o vacanta, iar Evomag si eMAG au promotii pentru orice buzunar la telefoane mobile, laptopuri si tablete (da, da… si femeile sunt atrase de partea asta).

Urmareste aici lista cu reduceri de Black Friday actualizata LIVE - in timp real!

Black Friday se organizeaza, de obicei, in ultimul weekend al lunii noiembrie si anunta deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna. Nici ca se putea mai bine, avand in vedere ca luna decembrie este intotdeauna aglomerata, iar timpul si rabdarea se pierd si ele in multime.

O informatie incurajatoare pentru femei este aceea ca in Londra, de Black Friday, un magazin de bijuterii a oferit un discount de 25.888,44 lire la un colier din aur alb cu un diamant de trei karate si un topaz albastru de 226 de carate. Pretul initial al bijuteriei a fost de 49.997 lire.

Citește și:

Foto prima pagina: marcelokimura, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.