Setari Cookie-uri

10 filme extraordinare pe care nu trebuie sa le ratezi in toamna 2016

Iata lista noastra cu cele mai asteptate premiere ale toamnei!

6. Sully

Din lista cu cele mai asteptate filme in toamna 2016 nu putea sa lipseasca noul film regizat de nimeni altul decat Clint Eastwood. Acesta spune povestea lui Chelsey Sullenberger, pilotul erou care a reusit sa aterizeze fortat pe raul Hudson avionul A320, salvand astfel vietile tuturor celor aflati la bord. Filmul prezinta o reconstituire a accidentului si problemele pe care eroul a trebuit sa le infrunte cu anchetatorii aviatiei civile. Rolul principal este jucat de inegalabilul Tom Hanks.

7. The Dissapointments Room

Un thriller care iti va crea fiori pe sira spinarii, o are in centrul povestii pe Dana, interpretata de Kate Beckinsale, care se muta impreuna cu familia ei la tara incercand sa aiba o noua viata. Totul se schimba in momentul in care realizeaza ca noua casa ascunde niste entitati malefice.

8. Arrival

Printre cele mai asteptate filme ale toamnei se numara si Arrival, candidat serios la cel mai bun SF al anului. Actiunea filmului are loc in viitor cand Pamantul este asaltat de niste nave spatiale misterioase. Louise Banks (Amy Adams) este un expert lingvist chemat de urgenta pentru a oferi suport in efortul de comunicare cu extraterestrii. Louise, impreuna cu un fizician care o asista sunt trimisi sa incerce o negociere cu acestia pentru a salva Pamantul de la un posibil atac.

Citește și:

9. Inferno

Tom Hanks reia rolul profesorului Robert Langdon in ecranizarea bestseller-ului din seria de succes scrisa de Dan Brown. De aceasta data, faimosul expert in simbolistica se va afla pe urmele unor simboluri care il conduc catre marele Dante Aligheri si al sau Infern. Langdon trebuie sa-si recapete memoria si sa opreasca un complot menit sa distruga lumea.

10. Moana

Printre cele mai bune filme ce se vor lansa in toamna 2016 se numara si noua animatie fascinanta marca Disney, care prezinta o calatorie magica pe apa. Eroina principala este Moana, o navigatoare innascuta care porneste in cautarea unei insule legendare din Oceania, pentru a dovedi ca este un marinar priceput si pentru a indeplini o cautare neterminata de stramosii sai. In aventura sa il va intalni pe simpaticul semizeu Maui, care o va ajuta sa traverseze oaceanul dezlantuit si sa-si duca la bun sfarsit misiunea.

Citește și:

Foto prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.