Setari Cookie-uri

Talmacirea viselor: Ce mesaje iti transmite subconstientul tau?

Cele mai importante simboluri care apar in timpul somnului si ce semnificatie ascunsa au!

Un vis este o succesiune de imagini, idei, emotii si senzatii care de obicei au loc involuntar in minte in timpul diverselor perioade ale somnului. Intelesul si scopul viselor nu sunt pe deplin elucidate, dar de-a lungul timpului s-au dat mai multe semnificatii si au fost scrise multe carti filosofice si chiar religioase pe acest subiect. Am selectat pentru voi cateva dintre cele mai importante simboluri care apar in timpul somnului, acestea pot varia ca intensitate, claritate si lungime si pot fi intre 20-30 de minute iar pe unele le veti tine minte si va vor lasa impresii puternice mult timp dupe ce le veti avea, dar de unele va veti aduce doar vag aminte.

Talmacirea viselor: ce iti transmit simbolurile care apar in somn

talmacirea viselor

1. Mireasa

O mireasa intr-un vis simbolizeaza o relatie si este o conexiune cu inocenta. Este un vis interesant, desi este unul dintre acelea care iti lasa fie o senzatie de fericire fie una de anxietate, pentru ca este legat de un angajament in care doi oameni devin o singura fiinta. Potrivit lui Freud, visele care contin o mireasa sunt legate de frustrare sau anxietate in legatura cu un angajament ce trebuie luat, dar multi experti in vise considera ca acestea se trag de pe urma unei relatii stabile care merge spre bine. In orice caz, chiar daca este placut sau frustrant, un astfel de vis a fost creat de mintea omului pentru a face lumina in gandurile lui si a intari relatia pe care o are. Fiecare vis care lasa emotii puternice dupa trezire este inspirat din viata de zi cu zi. Daca visati mai mult de o mireasa asta poate insemna ca in curand veti primi o mostenire. Daca visati ca cineva saruta mireasa asta indica faptul ca un prieten sau o ruda se va impaca cu dusmanii. O mireasa intr-o biserica e semn de unire intr-un parteneriat. Daca sunteti chiar mireasa asta insemana ca aveti nevoie sa va casatoriti sau sunteti pe cale de a face pasul decisiv. Daca mireasa este de fapt un barbat simbolizeaza perspectiva feminina a acestuia si daca mireasa plange inseamna ca in viitor va avea probleme in relatie.

Citește și:

2. Colegi

Daca ati visat un coleg de la actualul loc de munca trebuie sa stiti ca acesta este un vis destul de comun si nu aveti de ce sa fiti surprinse. Dar daca un coleg a facut ceva neplacut acest vis sugereaza ca nu va place propriul loc de munca. In cel mai probabil mod la actualul loc de munca nu va puteti implini profesional, nu va puteti atinge potentialul sau sunteti pur si simplu plictisita de seful autoritar. In orice caz, un astfel de vis poate indica ca sunteti obosita fizic si psihic, corpul vostru nu mai poate suporta presiunea oboselii si va cere in mod disperat odihna. Daca visati foarte des colegii de la munca, in mod surprinzator, asta inseamna ca va iubiti foarte mult slujba. Daca flirtrati cu vreun coleg este un semn ca trebuie sa fiti mai sincere altfel riscati sa fiti luate drept pudice sau la polul opus, persoane foarte mandre de sine. Daca visati un coleg pe care nu-l placeti din cauza ambitiilor pe care le are asta insemana ca e posibil ca in curand sa primiti o promovare. Nu va ingrijorati, cu siguranta va veti descurca.

Citește și:

3. Numere

De obicei numerele in vis arata ca in viata voastra este nevoie de mai multa organizare si gandire logica. Numerele sunt simboluri de formule, ecuatii, strategii si este adevarat ca visele reprezinta integrale ale vietii reale. Adica este momentul sa faceti planuri foarte precise pentru viitorul vostru, sa va ganditi la fiecare pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a ajunge acolo unde veti fi fericite, implinite si multumite de propria viata. Fiecare numar inseamna ceva anume, ca de exemplu: 1 inseamna noi inceputuri si arata catre propria fiinta; 2 arata posibilitatea de a o lua pe doua drumuri diferite, care pana la urma sa aduca echilibru in viata de cuplu; 3 este un numar extrem de creativ si sacru, care indica nevoia de a face orice artistic; 4 duce la ideea de stabilitate si ordine, la nevoia de a face curat in casa si in viata; 5 inseamna ca veti calatori si veti avea parte de aventuri; 6 aduce dragoste si armonie in vietile voastre; 7 este magic si cere o treapta mai inalta de educatie, este un semn ca trebuie sa va apucati de un nou hobby sau sa va continuati studiile; 8 aduce in discutie tema timpului, a infinitului si arata ca totul este bine, sunteti protejata; 9 indica faptul ca sunteti pe cale sa incepeti o noua aventura, un nou capitol al vietii iar 10 arata desavarsirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.