Setari Cookie-uri

Filme fantastice de vazut cand vrei un strop de magie in viata ta

Descopera lista noastra cu filme fantastice care iti vor schimba starea de spirit si te vor face sa crezi din nou in miracole.

6. Enchanted

“Nu este singurul cuvant pe care il stii? – Nu.”

Printre cele mai simpatice filme fantastice se numara si Enchanted (Magie in New York) in care o poveste clasica Disney se inbtrepatrunde cu lumea moderna din agitatul New York al zilelor noastre. Ce se intampla atunci cand o printesa din basme este aruncata de regina malefica in inima New York-ului si fortata sa traiaca o viata normala si omeneasca. Oare felul in care este traita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasa in lumea reala?

7. Hugo

„Totul are un scop in aceasta viata, ceasurile iti spun ora, trenurile te duc in diverse locuri. Imi imaginez ca lumea intreaga nu este mai mult decat o masinarie imensa.”

Filmul Hugo regizat de extraordinarul Martin Scorsese este o calatorie palpitanta intr-o lume magica. Acestea descrie aventura uimitoare a unui baiat pornit sa gaseasca un secret lasat de tatal sau, care el este convins ca ii va schimba complet viata. Toata aceasta cautare il va transform atat pe Hugo, cat si pe toti cei din jurul sau.

Citește și:

8. Rise of the Guardians

„Incetezi sa crezi in Luna doar pentru ca Soarele rasare in fiecare dimineata?”

Cinci eroi de legenda este unul dintre acele filme fantastice care te binedispun indiferent de starea pe care o ai. Povestea este centrata pe eroii cunoscuti si adorati de copiii din intreaga lume, cum ar fi Mos Craciun, Zana Maseluta, Iepurasul de Paste si nu in ultimul rand Jack Frost, cel mai putin cunoscut dintre gardieni si eroul principal al povestii. Gardienii si copii au o legatura speciala si puternica, iar acestia sunt alesi sa le protejeze micutilor cele mai inocente ganduri si sperante. Insa atunci cand maleficul Bogeyman ameninta sa aduca intunericul asupra oamenilor, insufland frica in sufletele lor, totul se schimba.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.