Setari Cookie-uri

Perlele vedetelor mioritice

Sunt frumoase, sunt celebre, au bani, au fani si mai au ceva in comun: au reusit, nu de putine ori, sa ne amuze cu perlele pe care le-au rostit cu diferite ocazii. Va oferim numai cateva exemple de la unele dintre cele mai apreciate vedete feminine de pe la noi.

Sunt frumoase, sunt celebre, au bani, au fani si mai au ceva in comun: au reusit, nu de putine ori, sa ne amuze cu perlele pe care le-au rostit cu diferite ocazii. Va oferim numai cateva exemple de la unele dintre cele mai apreciate vedete feminine de pe la noi.

Motanul Zavoranu

Fruntasa este, fara indoiala, Oana Zavoranu. Invitata permanenta intr-un timp la postul de televiziune OTV, Oana a facut cateva declaratii memorabile. Va mai amintiti cand se suparase ca motanelul ei iubit nu a aparut in primul ei videoclip, desi ea isi dorise foarte mult acest lucru? Pe atunci Oana declara: “Am cerut sa-mi puna si mie bibeloul meu si sufletelul meu frumos, ca este o superbitate, sa mi-l puna si mie, sa-mi faca si mie catarul asta. Si-atunci videoclipul sa si-l tina, pentru ca ti-ai batut joc de motanul meu! Cel mai tare m-a durut motanul meu, care-a stat 14 ore aproape intr-o batjocura, fara sa faca pipi, fara sa mananca... “ Se pare ca este adevarat ca animalul de casa ii seamana stapanului. Motanul Oanei pare a fi la fel de hotarat ca si ea sa obtina celebritatea cu orice pret, altfel nu ne putem explica sacrificiile pe care le-a facut timp de 14 ore.

O puteti admira pe Oana (alaturi de alti generatori de perle) in "Top Rusinica 2007":




Tot Oana ne-a dat o memorabila lectie de igiena cu accente anatomice. Postul de televiziune care a gazduit aceasta manifestare culturala? Cum altfel? OTV! Iata ce spunea Oana: “Niciodata n-am agreat ideea asta cu chilotii spalati de un miliard de ori, care se decoloreaza. (...) Eu, dupa ce foloseam, mica fiind ( deci ce va povestesc acum sunt lucruri de la 6 ani, 7 ani, intre timp, nu-i asa, ne-am schimbat), purtam perechea de chiloti respectiva dupa care nu o duceam la baie sa o las acolo in cosul de rufe sa o spele femeia de serviciu cum era normal, le bagam, le-ascundeam intr-un saculet gasit de mine si la un moment dat, cand se faceau, eu stiu, vreo 10- 15-20, le-aruncam direct la ghena.” Acum va spun sincer ca nu stiu daca ar trebui sa-mi fie rusine, dar recunosc ca niciodata nu mi-a spalat femeia de serviciu chilotii. Este de apreciat totusi faptul ca , dupa ce astepta sa stranga mai multe perechi, le arunca direct la ghena, fara alte escale in cosul de gunoi, cosul cu paine, galeata femeii de serviciu, sau prin alte locuri in care se poate gandi un copil sa-si arunce chiloteii murdari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.