Setari Cookie-uri

Perlele vedetelor mioritice

Sunt frumoase, sunt celebre, au bani, au fani si mai au ceva in comun: au reusit, nu de putine ori, sa ne amuze cu perlele pe care le-au rostit cu diferite ocazii. Va oferim numai cateva exemple de la unele dintre cele mai apreciate vedete feminine de pe la noi.

E multe, ca-i sub 50

Tot o Andreea, Raicu de aceasta data, are probleme cand vine vorba de acordul subiectului cu predicatul. Imitand-o pe o concurenta de la Mega Star, care avea probleme cu emotiile dinaintea concursului, Andreea a uitat ca daca este mai multe, ele de fapt sunt , si cum vin, asa trec. Si nu doar pentru ca exista, ci si pentru ca sunt mai multe: “Aoleu am niste emotii, am niste emotii! Ia sa-ti vad mainile. Ei, hai ca nu tremuri chiar atat de tare si sunt convinsa ca pana ajungi pe scena iti mai trece din ele. “

Chiar in aceeasi editie a emisiunii Mega Star, Andreea a mai dat o lovitura gramaticii limbii romane: “ Asa ca daca v-a placut Dragos il puteti sustine la numerele care apare chiar in acest moment pe ecranele televizoarelor dumneavoastra. “ Numerele, fie ca sunt de telefon fie intr-o insiruire oarecare, apar, nu apare. Din acelasi motiv: sunt mai multe.

Avem si o Andreea foarte norocoasa. Cine alta sa fie aceasta, daca nu Andreea Marin? Are o casnicie fericita, in curand va da nastere unui copil speram sanatos, ce mai, totul ii merge bine! Nu degeaba afirma ea ca: “Dumnezeu a pus mana pe umerii nostri ca si cuplu.” Asa cuplu norocos mai rar. Nu numai ca Dumnezeu i-a binecuvantat, dar a pus mana pe umerii lor comuni, de cuplu trainic.

Luciu presteaza

Trecem la o aparitie senzuala si naturala 100%. Inca. Nicoleta Luciu. La cat este de frumoasa, cine mai sta sa o si asculte? Ei, noi, femeile mai rautacioase. Caci pubicul masculin o adora atunci cand, la concerte, ii mai iese cate un san din sutien: “Mi se mai intampla la concerte sa raman cu cate un san pe afara”. Asta desi au vazut-o deja goala in Playboy, dar cum sa te saturi de asa sani naturali? Probabil ca acesta este si motivul pentru care, spre satisfactia ei, multi o invita la prestatii... scenice: “e bine ca e multi cei care ma invita sa prestez pentru ei, adica... sa cant". De ce va ganditi numai la sex ori de cate ori numele Nicoleta Luciu apare in discutie?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.