Setari Cookie-uri

Perlele vedetelor mioritice

Sunt frumoase, sunt celebre, au bani, au fani si mai au ceva in comun: au reusit, nu de putine ori, sa ne amuze cu perlele pe care le-au rostit cu diferite ocazii. Va oferim numai cateva exemple de la unele dintre cele mai apreciate vedete feminine de pe la noi.

Si ca sa incheiem intr-un ton optimist, va oferim si o perla de la blonduta Delia Matache, care la emisiunea “Dansez pentru tine” a demonstrat ca ar face orice pentru a-si ajuta partenerul de dans sa castige competitia.

Ea a facut urmatorul juramant: “Promit ca am sa dau tot ce pot, tot ce am mai bun si toata energia , tot spatiul din lume, tot... pentru asta.” Iata cate poate sa faca un om in scopuri caritabile, cat elan si cata incredere in fortele umane! Delia promite ca va oferi tot spatiul din lume. Si daca spatiul este infinit, deduceti si voi cat de generosa este cantareata. Desi putem sa spunem ca este usor sa oferi ceva ce nu-ti apartine. Si in acelasi timp nu putem sa nu observam ca nici macar toata energia si tot spatiul din lume nu au fost de ajuns pentru ca Delia si partenerul ei sa obtina premiul cel mare.

Noi nu putem sa va promitem decat ca ne vom stradui sa va oferim articole cat mai bune in spatiul care ne este acordat!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.