Setari Cookie-uri

Perlele vedetelor mioritice

Sunt frumoase, sunt celebre, au bani, au fani si mai au ceva in comun: au reusit, nu de putine ori, sa ne amuze cu perlele pe care le-au rostit cu diferite ocazii. Va oferim numai cateva exemple de la unele dintre cele mai apreciate vedete feminine de pe la noi.

Lectia nu se sfarseste insa aici. Aflam si care este utilitatea chilotilor: “Mai ales in prag de iarna, nu cred ca-si permite cineva sa nu poarte chiloti. Pentru ca femeile, ca si barbatii, trebuie sa-si protejeze organele interne. “ Ma gandesc ca persoanele mai sensibile ar putea sa poarte chiar mai multe perechi de chiloti iarna, sa-si protejeze mai bine organele interne care ar putea sa fie afectate de temperaturile scazute... Caci daca Oana afirma ca “Fasolea nu-i ca caviarul”, mergand pe acelasi fir, afirmam si noi, intr-un mod nu tocmai original, ca iarna nu-i ca vara. Probabil ca aceasta lectie a fost mana cereasca pentru producatorii si comerciantii de lenjerie intima. Si daca Oana spunea ca nu ar refuza functia de ministru al Culturii: “N-as refuza, in ultima instanta, nici functia de ministru al Culturii”, dupa o asemenea demonstratie ii sugeram ca nu ar fi rau sa ia in considerare si functia de ministru al Sanatatii. Mai ales ca ea este foarte bine intentionata: “ Despre politica stiu ca vreau sa spun ca imi doresc sa traiesc intr-o Romanie frumoasa”.

Tot Carcotasii au surprins momentele in care Oana emitea... perle:




Blowjob: numai pentru 30+

De la o bruneta cat se poate de simpatica, trecem la o blonda la fel de simpatica si ramanem tot in zona larg dezbatuta de Oana. Anatomic vorbind. Abordarea difera insa putin. Daca Oana recomanda folosirea pe scara larga a chilotilor, in special iarna, blonda Andreea Banica recunostea acum ceva timp ca nu a folosit niciodata blowjob-ul: “N-am auzit de blowjob, n-am folosit niciodata. Deocamdata sunt tanara, nu am nevoie. Poate pe la 30-35 de ani...” Motivul pentru care am amintit aceasta perla este acela ca Andreea se apropie de frumoasa varsta de 30 de ani. Mai exact, evenimentul va avea loc in vara, in iunie. Credeti ca va avea Andreea, de acum inainte, nevoie de blowjob? Poate a aflat intre timp si cu ce se mananca ( hm, scuzati de expresie)... nu am vrea sa o prinda nepregatita. Ea, varsta de 30 de ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.