Setari Cookie-uri

Almanahul mistic din noiembrie: Zilele magice ale lunii

Afla care sunt zilele cu incarcatura energetica puternica din noiembrie

14 noiembrie – Luna Plina in Taur

Luna Plina in Taur potenteaza mult energia sexuala feminina, drept pentru care este un moment ideal pentru a aduce energie pozitiva in viata de cuplu sau pentru a rupe definitiv o relatie aduce suferinta. De asemenea, acum este momentul ideal de meditatie si introspectie in special pentru persoanele de gen feminin.

Aceastea trebuie sa se desfasoare intr-un mediu relaxant, sigur si pe cat posibil in lumina lunii. Pentru a primi raspunsurile si linistea interioara pe care le cauti, trebuie sa te asezi intr-o pozitie comoda si sa iti inchipui luna plina care pluteste deasupra capului tau. Din ea curge o lumina calda, subtila si placuta care te invaluie ca intr-o mantie protectoare. Acum este momentul sa privesti cu sinceritate in tine si sa iti pui toate intrebarile la care doresti raspuns.

De asemenea, se spune ca Luna Plina in Taur este un catalizator pentru implinirea dorintelor. Ritualul presupune scrierea unei dorinte sincere si lipsita de intentii malitioase cu un creion sau un pix cu mina gri sau argintie. Aceasta trebuie scrisa cu sufletul curat si ganduri bune, fara a intentiona sa faci rau cuiva apoi hartia trebuie arsa sub lumina Lunii chiar in aceasta noapte.

21 noiembrie – Ultimul Patrar

Intrarea in Ultimul Patrar al Lunii este prilejul ideal pentru a te distanta de trecut si de a lasa in urma toate amintirile neplacute. In aceasta faza a astrului de noapte sunt recomandate meditatiile, rugaciunile sau ritualurile prin care iti ceri iertare pentru greselile din trecut si prin care, de asemenea, ierti greselile altora. In acest moment, trebuie sa fii pregatita sa inchizi definitiv usa spre trecut pentru a-i da voie sa se deschida celei prin care vei pasi catre viitor.

30 noiembrie – Luna Noua si iesirea lui Chiron din retrograd

Ambele momente astrale importante marcheaza momente prielnice pentru noi inceputuri. Povestile de dragoste, proiectele domestice sau reponsabilitatile profesionale incepute in aceasta zi sunt incununate de succes.

Mai mult de atat, Chiron reprezinta imboldul catre comunicare precum si puterea de autoexplorare a fiecaruia dintre noi. Prin urmare, in momentul in care acest planetoid isi reia cursul normal, sunt potentate atat parteneriatele, indiferent de natura lor, cat capacitatea de analiza interioara.

Foto prima pagina Khomenko Maryna/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.