Setari Cookie-uri

Iubire ca la Hollywood: declaratii de dragoste ale vedetelor

Pana si dragostea pare a avea alt ritm la Hollywood. Un ritm accelerat. La o privire superficiala, vedetele par a fi privilegiate si din acest punct de vedere.

Pana si dragostea pare a avea alt ritm la Hollywood. Un ritm accelerat. La o privire superficiala, vedetele par a fi privilegiate si din acest punct de vedere. Daca noi, oamenii obisnuiti, asteptam sa intalnim partenerii perfecti, alaturi de care ne dorim sa petrecem intreaga viata, ( dragostea vietii noastre, pentru aceia care inca mai cred in aceasta notiune), vedetele traiesc chiar de mai multe ori aceste sentimente nobile, dar cu parteneri diferiti, evident.

La inceputul unei relatii, vedetele se intrec sa-si declare dragostea pentru noul partener, facand afirmatii pompoase si siropoase, cum ca au intalnit partenerul ideal, cel mai grozav intre grozavi, ca dragostea lor va dura intreaga viata... Sunt convinsa ca in acele momente ei cred in veridicitatea acelor afirmatii. Isi doresc cu disperare sa creda si se autosugestioneaza, repetandu-si ca de data aceasta chiar au intalnit omul potrivit Dar foarte rar s-a intamplat ca relatia sa dureze intreaga viata. Despre dragoste nu vreau sa fac afirmatii. Este foarte posibil ca doi oameni sa se iubeasca in continuare, dar sa aleaga sa se desparta. Motivele sunt multe, diferite, si intotdeauna greu de inteles din exterior.

Julia Roberts este numai una dintre vedetele cu o lista foarte lunga de cuceriri. Pe acesta lista se regasesc barbati celebri, precum Richard Gere, partenerul ei din Pretty Woman, Kiefer Sutherland, Liam Neeson, Matthew Perry, John F Kennedy Jr, Daniel Day-Lewis, Benjamin Bratt , mai putin cunoscutul Lyle Lovett, dar si ilustri necunoscuti precum Danny Moder, care era casatorit atunci cand a cunoscut-o pe Julia. Si acesta nu a fost singurul barbat casatorit cu care Frumusica s-a iubit.

Keifer Sutherland era si el casatorit atunci cand a inceput relatia cu Julia Roberts. Julia s-a intrecut pe sine cand i-a declarat iubirea eterna lui Keifer: si-a tatuat un simbol chinezesc, in interiorul caruia se afla o inima rosie, acest tatuaj semnificand, “forta inimii”. Julia declara pe atunci: “Dragostea mea pentru Kiefer va dura la fel de mult ca si acest tatuaj.” Totusi, tatuajul a durat mai mult decat relatia lor, caci Julia a fugit cu prietenul lui Kiefer, actorul Jason Patric, chiar cu cateva zile inaintea nuntii. Poate au fost emotiile specifice iar Jason, bine intentionat, a dorit sa o ajute sa le depaseasca.

Cel care i-a facut din nou sufletul sa vibreze cu adevarat a fost Lyle Lovett. I-a luat doar trei saptamani ca sa-si dea seama ca el este dragostea vietii ei, si sa se casatoreasca. Un pas inainte. De data acesta nu a mai fugit inaintea ceremoniei. Dar nici mult nu a durat fericirea maritala. Dupa mai putin de 2 ani, Julia si Lyle s-au despartit. Aceasta desi Julia declara la inceputul relatiei: “Are legatura cu capacitatea proprie de a lua deciziile corecte. Consider ca este chiar ceva deosebit, sa privesti la ceva ce ai realizat si sa poti sa-ti spui: Este exact asa cum ar trebui sa fie. De fiecare data cand vorbesc cu el... sau ma uit la pozele lui... cand ma gandesc la el, imi spun: Wow, sunt atat de desteapta. Sunt atat de norocosa!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.