Setari Cookie-uri

Iubire ca la Hollywood: declaratii de dragoste ale vedetelor

Pana si dragostea pare a avea alt ritm la Hollywood. Un ritm accelerat. La o privire superficiala, vedetele par a fi privilegiate si din acest punct de vedere.

Benjamin Brat a fost o noua lovitura pentru inima greu incercata a Juliei. Sau poate pentru ratiunea ei: “M-am simtit de parca fusesem lovita cu o bata in moalele capului!” . Atat de multa iubire! Si atat de trecatoare! Caci ce e val ca valul trece, insa pietrele raman. Si desi Julia s-a despartit si de Brat, ea a ramas la fel de dornica de iubire. Este cel putin statornica in setea ei dupa iubire. Si se pare ca a si gasit-o. Inca o data. In persoana actualului sot, Daniel Moder: “M-am nascut pentru a-l iubi pe acest barbat si a-i fi sotie”, spunea entuziasmata Julia. “Este nemaipomenit”, “Este un barbat intre barbati, altruist si complet!” Ii lasam asa, in perfectiunea lor, caci se straduiesc tare mult sa o cladeasca, si cine suntem noi sa o punem la indoiala?

V-o prezentam in acest clip pe Julia in mai multe ipostaze, la fel de multe ca si relatiile ei.




Un alt cuplu aparent perfect este celebrul cuplu numit Brangelina. Adica Brad Pitt si Angelina Jolie. Si Angelina a avut multe alte idile inainte sa-l intalneasca pe frumosul Brad Pitt. A mai fost casatorita de doua ori, a fost suspectata ca ar avea o relatie nepotrivita cu fratele ei si ca ii plac putin cam mult femeile.

Prima casnicie a durat 3 ani si s-a incheiat in 1999. In 2000 l-a cunoscut pe Billy Bob Thornton. Se parea ca cei doi chiar si-au gasit jumatatea, amandoi fiind excentrici si dispusi sa-si exprime dragostea in cele mai ciudate feluri posibile. In acest sens si-au tatuat numele lor, ca semn al statorniciei, si au hotarat sa poarte la gat cate o sticluta cu sangele celuilalt. Angelina declara pe atunci: “Suntem dependenti unul de celalalt.”, “Sunt indragostita nebuneste de el si asa voi fi pana in ziua in care voi muri.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.