Setari Cookie-uri

Iubire ca la Hollywood: declaratii de dragoste ale vedetelor

Pana si dragostea pare a avea alt ritm la Hollywood. Un ritm accelerat. La o privire superficiala, vedetele par a fi privilegiate si din acest punct de vedere.

De murit nu a murit, dar nici cu Billy Bob nu mai este si nici tatuajul nu il mai are. Se pare ca nici tatuajele nu mai dureaza pana la moarte de cand cu tehnologia asta! S-au despartit dupa ce acesta a inselat-o, iar ulterior el a afirmat ca sexul cu Angelina nu era deloc satisfacator. Din fericire, ea si-a gasit acum linistea alaturi de Brad Pitt. Spre nefericirea unei alte vedete indragite insa. Caci Brad era casatorit cu Jennifer Aniston cand a intalnit-o pe Angelina.

Gandindu-ma si la relatiile Juliei Roberts si luand in considerare si cazul acestui faimos cuplu, incep sa inteleg mai bine de ce se spune ca fericirea unui om se cladeste intotdeauna pe nefericirea altuia. Caci Angelina se pare ca este fericita: “Brad s-a ridicat la nivelul tuturor asteptarilor mele. E un partener grozav si e un om foarte bun.” Nici Brad nu se lasa mai prejos. El considera ca “Angelina este o femeie puternica si stie sa-si impuna punctul de vedere. Respect asta si inteligenta ei".

Ii puteti admira in acest clip in toata splendoarea lor:




Un cuplu foarte indragit a fost si cel format din Tom Cruise si Nikole Kidman. Ei s-au intalnit pe platourile de filmare ale filmului “Days of Thunder", in anul 1990 si au fost casatoriti vreme de 11 ani. In 1992 Nikole afirma: “Avem atat de multe lucruri in comun, incat ma simt de parca am fi una si aceeasi persoana.” “Stim ce avem de facut pentru a ne mentine fericiti.” Se pare ca in timp aceasta capacitate a disparut si nu au mai fost fericiti impreuna. Astfel ca astazi amandoi sunt casatoriti cu altcineva. Dupa divort Nikole afirma insa ca inca isi iubeste fostul sot: “Cat am fost sot si sotie s-a purtat extraordinar cu mine. L-am iubit si inca il mai iubesc.” Relatia dintre cei doi s-a incheiat, dar oare dragostea...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.