Setari Cookie-uri

Iubire ca la Hollywood: declaratii de dragoste ale vedetelor

Pana si dragostea pare a avea alt ritm la Hollywood. Un ritm accelerat. La o privire superficiala, vedetele par a fi privilegiate si din acest punct de vedere.

Ii puteti urmari intr-o scena din filmul Eyes Wide Shut, pe vremea cand formau un cuplu atat pe ecrane cat si in viata reala.




Alti parteneri care si-au facut declaratii frumoase chiar si dupa despartire sunt Cameron Diaz si Justin Timberlake. O despartire frumoasa si discreta, asemeni intregii lor relatii. Dupa ce s s-au intalnit la premiera filmului "Shrek the third” Cameron declara: "Inca ne mai iubim. Am petrecut patru ani impreuna asa ca nu exista niciun motiv ca noi sa nu fim prieteni in continuare. Intotdeauna mi s-a parut amuzant cand oamenii imi spuneau ca acum ar trebui sa ne uram. Nu! Pur si simplu am ales sa mergem pe drumuri diferite." Un exemplu demn de urmat, caci dupa despartire multi parteneri arunca cu gunoi in cel care pana nu demult fusese sufletul lui pereche. V-o prezentam pe Cameron vorbind despre relatia cu Justin la emisiunea lui Ellen DeGeneres. Chiar si atunci Cam afirma, mai in gluma, mai in serios, ca nu isi doreste sa se casatoreasca.




Eu va doresc si voua (si imi doresc si mie), sa cunoasteti adevarata iubire, asa cum o intelegeti fiecare dintre voi. Si daca nu se poate altfel, de ce nu, sa cunoastem chiar mai multe iubiri “adevarate”. Poate asa vom ajunge sa distingem realitatea de iluziile pe care singure le cream.

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.