Setari Cookie-uri

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Probabil ca te-ai plictisit sa tot auzi despre cat de multe reduceri promite Black Friday 2018. Doar ca nu trebuie sa crezi comerciantii pe cuvant, pentru ca te poti convinge singura de promotii, daca iti faci o lista de cumparaturi si urmaresti intocmai ce ai nevoie. Credem ca unele dintre cele mai smart investitii se pot face in electronice si electrocasnice, mari sau mici.

Fie ca locuiesti singura, fie ca ai un partener cu care imparti treburile casnice, cand vine vorba de cumparaturi sta in puterea ta sa iei cele mai intelepte decizii. Asta inseamna ca trebuie sa astepti cumintica noaptea din luna noiembrie cand se da startul reducerilor. Mai exact, anul acesta Black Friday 2018 incepe oficial din 16 noiembrie.

Ca sa iti fie mai usor, recomandam sa iti faci o lista de cumparaturi - de la care sa nu te abati, ca pana la urma vorbim despre reduceri. Si atunci cand gasesti ce ai nevoie, nu iti ramane decat sa adaugi in cosul de cumparaturi ce te intereseaza si sa astepti livrarea. Printre cele mai avantajoase achizitii pe care le poti face sunt cele pentru:

👉 Electrocasnice mari
👉 Electrocasnice pentru gatit
👉 Electrocasnice mici
👉 Electrocasnice pentru camera

Electrocasnice mari la reducere de urmarit de Black Friday

Citește și:

Acum ca a inceput sa iti placa si mai mult sa gatesti, o sa ai nevoie de un aragaz cu o putere de ardere mai mare si ceva mai inteligent decat cel clasic. Intereseaza-te de aragazul electric de la Whirpool, care vine in dotare cu functiile: pizza, paine, carne si prajituri. Cu siguranta ai nevoie si de o combina frigorifica mai mare. De Black Friday 2018 gasesti una cu "al saselea simt" la pret redus. Cu alte cuvinte, modele performante cu cele mai tehnologii.

Alte electrocasnice mari pe care le poti vana ar fi: uscatoare de rufe, masini de spalat vase, produse incorporabile, hote sau chiar si sanitare.

electrocasnice mari Black Friday 2018

Aragazuri preturi Aparate frigorifice preturi

Electrocasnice pentru gatit: Vinerea Neagra inseamna reduceri la aparaturi electrocasnice de bucatarie

Suntem intr-o continua graba si agitatie, mereu ne plangem ca nu avem timp, asa ca gatitul poate devini uneori o povara. De asta devine esential sa ai electrocasnice performante de gatit care sa iti usureze activitatile bucataritului, care sa te ajute sa castigi timp de stat alaturi de cei dragi.

Citește și:

Daca ai in casa un cuptor electric cu plite si un robot de bucatarie cu siguranta ca vei observa diferente. Cauta-le la pret redus si o sa beneficiezi de cel mai mare bine pe care putea sa ti-l faci. Te poti orienta catre diverse aparate de bucatarie de Black Friday 2018: storcatoare de fructe si de legume, mixere, blendere, tocatoare, masini de tocat, cantare de bucatarie, fierbatoare de apa, feliatoare, razatoare sau produse de filtrare apa. Un multicooker ar putea fi your best friend ever pentru solutii sanatoase de gandit meniuri.

aparate pentru gatit black friday 2018

AICI Electrocasnice de bucatarie

Electrocasnice mici ca sa iti usurezi munca din casa: in oferta de Black Friday

Tot din categoria "electrocasnice care ne fac viata mai usoara" sunt cele mici, cele pe care le alegem abia dupa ce am terminat de cumparat ce era mai important. Iar de Black Friday 2018 ai putea face niste achizitii super smart.

Citește și:

Tot aici poti vedea ce propuneri iti fac magazinele online cand vine vorba si despre aparate pentru ingrijirea locuintei (aspiratoare, mopuri, aparate de curatat cu aburi), despre ingrijirea tesaturilor (fiare de calcat, masini de cusut). Tot aici mai poti alege niste aparate de gatit ceva mai micute - sandwich maker sau cafetiere si espressoare.

electrocasnice ieftine emag Black Friday 2018

Vezi aparate de sandwich Aici aparate de cafea

Electrocasnice pentru camera: ce sa alegi de Black Friday 2018

De cand am parasit casa parinteasca, am suferit doua veri la rand din cauza caldurii. Calvarul a luat sfarsit: anul asta, campania Black Friday imi va aduce, in sfarsit, mult doritul aer conditionat la un super pret. Asa cum nu mai pot trai fara un aer conditionat, nu pot rezista in casa nici fara o hota foarte, foarte buna. Asta pentru ca am open space si tot mirosul de mancare s-ar raspandi in intreaga incapere.

Citește și:

O idee la fel de buna pentru a-ti crea ambientul ideal in incapere, ar fi sa alegi un dezumidificator pentru a curata aerul din camera. In ceea ce priveste oferta de aparate de aer conditonat in oferta eMAG de Black Friday, ai de unde alege.

reduceri electrocasnice black friday 2018

Vezi aparate de climatizare

Acum ce este mai important. Nu transforma aceste cumparaturi de Black Friday 2018 intr-o corvoada, intr-o cursa contracronometru, pentru ca pana la urma nu trebuie sa te stresezi prea mult. Lasa shopping-ul sa fie ce ar trebui sa fie si anume o mica distractie. Asadar - fara graba, fara stres, fara termene limita. Mai ales cand e vorba de electrocasnice pentru casa de urmarit in oferta de Black Friday! ;)

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.