Setari Cookie-uri

9 tipuri de electrocasnice de trecut pe lista de Black Friday 2018

Propun sa profitam cat de mult putem de noua editie Black Friday 2018! Campania cu reduceri masive de Vinerea Neagra se apropie cu pasi repezi. Aceasta vine cu oferte de nerefuzat la diverse electrocasnice performante pentru casa, pe care sa le iei in considerare.

Te-ai pregatit cu toate cele necesare pentru intampinarea mult asteptatului eveniment cu reduceri - Black Friday 2018? Daca pe wishlist-ul tau se afla si electrocasnice, dar ai intampinat dificultati la selectarea acestora, sa stii ca lucrurile sunt mai simple decat par la prima vedere. Poate ca ai tot amanat achizitia unor produse noi, dar poti profita de promotiile din Vinerea Neagra, ca sa cumperi mai mult si mai bun cu mai putin.

Daca ai nevoie de ceva recomandari, gasesti jos cateva sugestii cu cele mai importante produse pe care sa le urmaresti de Black Friday 2018.

👉 Modele performante de masini de spalat
👉 Aspiratoare bune pe care sa le ai in vedere
👉 Plite incorporabile de trecut pe lista
👉 Combine frigorifice performante
👉 Aragazuri de gatit
👉 Espressoare pentru cafea proaspata dimineata
👉 Centrale termice: modele bune de luat in considerare
👉 Uscatoare de rufe in care sa investesti
👉 Blendere si tocatoare pentru un stil de viata sanatos

Citește și:

Black Friday 2018: modele performante de masini de spalat pe care sa le urmaresti

Cateva dintre cele mai bune modele de masini de spalat rufe - in baza review-urilor facute de clienti - gasesti mai jos. Fiecare vine cu beneficii complexe.

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A. Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul cuvei, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii. Programe de spalare: bumbac eco, bumbac apa rece, sintetice, delicate, lana, bumbac 60 cu prespalare, spalare manuala si spalare rapida.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 este imbunatatia de trei tehnologii unice: tehnologia Al Saselea Simt - garanteaza rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele; tehnologia Wool Excellence - ofera ingrijirea eficienta a hainelor din lana, tehnologia Wave Motion - permite spalarea la 15 grade C, cu aceeasi eficienta ca si la 40 de grade, pastrand stralucirea culorilor timp indelungat.

Citește și:

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y. Sistemul Aquafusion valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii, facand posibila economisirea unei cantitati de 5,5 kg de detergent anual. Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, ceea ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Programe de spalare: dark care (haine inchise la culoare), tesaturi lana, daily express (program rapid destinat hainelor din bumbac), baby protect (haine pentru bebelusi si pentru pentru persoanele cu piele sensibila).

Masini de spalat rufe la reducere de Black Friday

Oferte masini de spalat rufe

Black Friday 2018: aspiratoare bune pe care sa le ai in vedere

Si la aspiratoare sunt oferte de Black Friday 2018. Desigur, oferta este ceva mai variata, dar mai jos gasesti trei dintre cele mai populare optiuni din online.

Citește și:

Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este un aspirator 4 in 1 cu spalare si alte functii utile: permite aspirarea uscata, colectarea de lichide varsate si spalarea covoarelor, a tapiteriei si a rosturilor gresiei; foloseste sac Safbag bags - pentru aspirarea uscata, sau container de apa - pentru aspirarea fara sac; aerul evacuat este mai curat datorita sistemului dublu de filtrare: filtru de apa + filtru HEPA.

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 promite cele mai bune rezulate in performanta de aspirare pe suprafete dure. Este prevazut cu filtru de spuma plasat in fata motorului si filtru pozitionat inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf din aer - 99.98% din praful aspirat este filtrat. Aspiratorul fara sac Rowenta are un motor cu consum scazut de energie si la fel nivelul de zgomot.

Citește și:

Aspirator vertical Bosch BBHMOVE5 este ideal pentru o aspirare rapida in special a parchetului si a gresiei. Este un aspirator rabatabil pentru depozitare usoara si rapida. Peria electrica asigura curatarea eficienta in profunzime a covoarelor.

Aspiratoare la reducere de Black Friday

Vezi aspiratoare

Black Friday 2018: plite incorporabile de trecut pe lista

Daca petreci timp in bucatarie, cu siguranta ca ai nevoie de electrocasnicele potrivite. Plitele sunt printre cele mai cautate produse de Black Friday 2018 - trei dintre cele mai bune sunt:

Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 - cu gaz pe sticla termorezistenta. Arzatorul WOK este un arzator de putere mare, cu flacara tripla, fiind perfect pentru prepararea in recipiente mari si wok-uri.

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX este pentru cei care prefera sa se simta protejati in orice moment. Alimentarea pe gaz este controlata de sistemul Safety Plus, conferind siguranta sporita in cazul stingerii accidentale a flacarii. Este o plita din inox prevazuta cu aprindere integrata.

Citește și:

Plita incorporabila mixta Electrolux EGD6576NOK - poate fi intotdeauna curatata prin stergere, datorita tehnologiei cu inductie. Este prevazuta cu un cronometru care opreste automat zona de gatit dupa ce s-a scurs durata de gatire presetata de dumneavoastra. In acelasi timp, emite un semnal sonor pentru a va anunta ca mancarea este gata.

Plite incorporabile la reducere de Black Friday

Vezi plite incorporabile

Combine frigorifice: de toate pentru toti de Black Friday 2018

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi frigiderul, s-ar putea ca editia de Black Friday 2018 sa fie ocazia perfecta pentru a achizitiona o combina frigorifica performanta. Cu siguranta ca ai observat ca in fiecare an aceasta categorie este tot mai imbunatatita, asa ca este destul de greu sa tii pasul cu noutatile.

Recomandam ca acest produs sa fie inlocuit (mai ales) cand da semne clare de slabiciune - pana la urma investitia este una majora, dar pe termen lung. Poti opta pentru incastrare standard sau incorporabil, iar eficienta variaza de la A+++ pana la A simplu. Ca tehnologie, sistemul de racire poate fi No Frost, Neo Frost Plus, FrostLess, SmartFrost, Dinamic, Perfect No Frost - fiecare cu avantajele sale. Doar sa te informezi mai bine ce fel de combina frigorifica ti se potriveste de Black Friday.

Citește și:

black friday 2018

Vezi detalii

Aragazuri de gatit: preturi reduse de Black Friday 2018

Tot la editia Vinerea Neagra din anul acesta o sa poti achizitiona la preturi reduse aragazuri - alimentarea plitei poate fi electrica sau pe gaz. Acum depinde cum te-ai obisnuit sa gatesti si cat timp ai la dispozitie sa petreci pentru a prepara cina.

Printre cele mai cautate branduri in materie de aragazuri se numara Arctic, Beko, Elecrolux, DeLonghi, Gorenje, Hotpoint si Indesit. In functie de ce cauti la un aragaz, poti opta pentru un model cu grill, cu rotisor, cu gatire cu aburi. De asemenea si culorile pot fi diferite (alb, argintiu), dar si aspectul - de la cele vintage, pana la cele industriale, clasice.

Aragazuri de gatit: preturi reduse de Black Friday 2018

Vezi preturi aici

Black Friday 2018: espressoare pentru cafea proaspata dimineata

Daca esti bautor de cafea, atunci stii cat de important este sa ai o ceasca de cafea proaspata la prima ora a diminetii. Daca te-ai saturat sa consumi licoarea asta pregatita la ibric, atunci ar fi cazul sa investesti intr-un espressor profesional pentru a obtine doza necesara de energie de la prima ora.

Espressoarele pot fi automate (vezi modele) sau manuale. In ceea ce priveste alimentarea, poti alege dintre cafea boabe, cafea macinata, capsule sau pad cafea. De asemenea si functiile difera pentru fiecare aparat: optiunea de a pregati cappuccino, economisire energie, decalcifiere, curatare automata, dispozitiv spumare, iluminare suport ceasca, mentinerea la cald.

black friday 2018 espresoare

Vezi detalii aici

Centrale termice: modele bune de luat in considerare

Solutiile ideale de incalzire in sezonul rece, centralele termice sunt practice si eficiente pe timp de iarna. Sa stii sa alegi modelul potrivit poate fi o sarcina provocatoare, dar nu imposibila - plus ca daca ai deja un buget stabilit, va fi mai usor de Black Friday 2018.

Printre cele mai cautate modele sunt centrala termica conventionala Motan Sigma 24, centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU, centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, centrala termica in condensare Ferroli DivaCondens F24 E. Acestea sunt recomandate pentru uz rezidential, adica sunt potrivite pentru apartamente si pot incalzi apa calda menajera. Poti opta si pentru modele smart - centrale termice inteligente pe gaz: optiunea de configurari personalizate.

centrale termice black friday 2018

Vezi propuneri aici

Uscatoare de rufe in care sa investesti de Black Friday

Uscator cu ventilatie, uscator cu condensare sau uscator cu pompa de caldura - orice ai alege acest produs electocasnice te ajuta la uscarea rapida a rufelor, ajutand totodata la calcarea lor. In plus, daca ai animale de companie, acestea vor elimina parul de pe imbracaminte si vor elimina alergenii.

Inainte de a te decide asupra unui anumit brand pentru uscator de rufe de adaugat in cosul de cumparaturi de Black Friday 2018, tine cont de volumul tamburului (mai mare, mai rapid), de programele de spalare disponibile (pentru diverse tesaturi poti opta pentru timpul sau tipul de uscare). O astfel de achizitie te va ajuta sa castigi energie pentru treburile casnice.

electrocasnice black friday 2018

Vezi modele aici

Blendere si tocatoare pentru un stil de viata sanatos

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi stilul de viata, sa stii ca poti incepe prin a consuma mancare mai sanatoasa. Si o poti face daca alegi sa consumi produse alimentare pregatite chiar de tine - smoothie, piureuri si altele.

Pentru asta ai nevoie de un ajutor de nadejde in bucatarie, de niste blendere sau tocatoare care sa te ajute sa prepari rapid ce iti place. Meniuri ready to go - doar alegi ce crezi ca se potriveste mai bine la ce iti trebuie. Adica te uiti cu atentie la functiile de care aparatul dispune. Sau te poti orienta catre ce ai nevoie mai des: tocator, smoothie maker, blender.

blendere reducere

Vezi preturi

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By REDPIXEL.PL

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.