Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Michelle Obama

Iubirea mamei mele a fost intotdeauna o forta puternica in familia noastra si una dintre marile mele bucurii este sa ii regasesc integritatea, compasiunea si inteligenta in fiicele mele.

Circumstante

Chiar daca circumstantele noastre par diferite pentru ca eu stau in fata voastra ca Prima Doamna a Americrii iar voi sunteti inca pe bancile scolii, vreu sa stiti ca avem foarte multe in comun. Nimic din viata mea n-ar fi prezis ca voi ajunge astazi Prima Doamna de origine afro-americana.

Curaj

Poate ca nu vei avea o viata usoara si nici nu vei putea sa rezolvi toate problemele lumii dar nu iti subestima niciodata importanta deoarece curajul e contagios iar speranta poate prinde viata.

Cuvant

Cuvantul sa-ti fie legamant. Sa faci mereu ceea ce spui ca vei face. Si sa tratezi oamenii cu demnitate si respect chiar daca nu ii cunosti sau nu le impartasesti opinia.

Educatie

Stiu ce inseamna sa te zbati ca sa ai acces la educatia de care ai nevoie.

Educatie

Si, ca sa fie limpede, n-ai nevoie de un baiat atat de prost incat sa nu stie ca esti desteapta, domnisoara! Vreau sa le incurajez pe toate femeile, tinere sau mai putin tinere, sa-si inalte propriii piloni de sprijin. Nu vei avea succes atarnand de alti oameni care te trag in jos. La varsta asta nu exista baiat destul de dragut sau interesant incat sa te impiedice sa-ti termini scoala.

Citește și:

Familie

Stau astazi in fata voastra ca o sora binecuvantat cu un frate care mi-a fost mentor, protector si prieten de-o viata. Ca o sotie care isi iubeste sotul si stie ca va fi un presedinte extraordinar. Ca o fiica dintr-o familie din partea de sud a orasului Chicago cu un tata muncitor si cu o mama care a stat acasa pentru a avea grija de mine si de fratele meu.

Femei

Eu sunt exemplul viu a ceea ce se intampla cu fetele atunci cand sunt iubite si incurajate de oamenii din jur de la inceputul vietii. Eu am fost inconjurata de femei extraordinare care m-au invatat ce inseamna demnitatea si puterea discreta.

Frica

M-am saturat de frica si nu vreau ca fetele mele sa traiasca intr-o tara, intr-o lume bazata pe frica.

Hillary Clinton

Ce admir cel mai mult la Hillary Clinton este ca nu cedeaza sub presiune si nu alege niciodata calea usoara. Hillary Clinton nu a renuntat niciodata in viata ei. Iar atunci cand ma gandesc la presedintele pe care mi-l doresc pentru fetele mele si pentru copiii nostri, asta imi doresc.

Citește și:

Imagine

Ideea este ca fiecare prietenie pe care o legati, fiecare legatura bazata pe incredere defineste imaginea despre America pe care o aratam lumii si asta este foarte important. Deci cand mergeti sa studiati peste granite de fapt intariti America in fiecare zi.

Inspiratie

Oamenii pe care ii intalnesc in fiecare zi ma inspira si ma fac mandra. In fiecare zi imi aduc aminte ca sunt binecuvantata […]

Lectie

Una dintre lectiile cu care am crescut este sa ramai mereu sincera cu tine insati si sa nu-i permiti nimanui sa te distraga de la indeplinirea obiectivelor tale. De aceea, cand sunt atacata pe nedrept nu acord nicio importanta subiectului pentru ca stiu cine sunt.

Mama

Iubirea mamei mele a fost intotdeauna o forta puternica in familia noastra si una dintre marile mele bucurii este sa ii regasesc integritatea, compasiunea si inteligenta in fiicele mele.

Citește și:

    Masa

    Cu totii trebuie sa facem niste schimbari asupra felului cum mananca familiile noastre. Acum, iubesc cu totii o masa buna de duminica. Inclusiv eu. Nu este nimic rau in asta. Problema apare atunci cand servim masa de duminica de luni si pana sambata.

    Munca

    Munca este plina de satisfactii. Imi place sa ma pierd in probleme care nu au legatura cu sotul si copiii. Dupa ce ai prins acest gust, este greu sa mergi in alta directie.

    Negativism

    Am folosit negativitatea ca un combustibil, ca sa ma motiveze sa merg mai departe.

    Oameni

    Aduna in jurul tau doar oameni care te intalta.

    Parinti

    Copiii nostriurmaresc fiecare cuvant pe care il spunem, fiecare lucru pe care il facem. Noi ca parinti suntem cele mai importante modele pentru ei.

    Presedinte

    Pana la urma, atunci cand trebuie sa iei o decizie ca presedinte, trebuie sa iti urmezi valorile, viziunea si experienta de viata care te-au facut ceea ce esti astazi.

    Citește și:

      Presedinte

      Am vazut cu ochii mei ca atunci cand ajungi presedinte nu te schimbi ci arati cine esti cu adevarat.

      Prieteni

      Ar trebui sa avem intotdeauna trei prieteni in viata: unul care merge inaintea noastra, pe care il admiram si urmam; unul care merge alaturi de noi, care ne este alaturi fiecare pas al calatoriei; cel de-a treilea este cel care merge in urma noastra si pe care il tragem in fata odata ce drumul este sigur.

      Princeton

      Experienta mea la Princeton m-a facut mult mai atenta la culoarea pielii mele decat am fost pana la admitere. Am descoperit ca oricat de liberali si de deschisi la mint ear fi profesorii si colegii mei albi, uneori tot ma simteam ca un simplu vizitator in campus, ca si cum nu aveam ce sa caut acolo.

      Recunostinta

      Am invatat despre recunostinta si smerenie – multi oameni si-au adus contributia la succesul nostrum de azi, de la profesorii care ne-au inspirat pana la femeia de serviciu care pastra curatenia in scoala. De aceea, trebuie sa apreciem contributia tuturor si sa ii tratam pe toti cu respect.

      Schimbare

      Imi doresc cu ardoare o schimbare. Nu peste 8 ani, nu peste 12. Acum!

      Succes

      Am invatat despre onestitate si integritate – ca adevarul conteaza. Nu o lua pe scuraturi si nu juca dupa ureche. Am invatat ca succesul nu conteaza cu adevarat daca nu e obtinut cinstit.

      Terapie

      Exercitiile fizice sunt importante pentru mine, sunt terapeutice. Atunci cand sunt tensionata sau stresata sau simt ca cedez, imi pun muzica si ma duc la sala sau ma urc pe bicicleta si ma plimb cu fetele pe malul lacului Michigan.

      Viitor

      Daca viitorul meu ar fi fost determinat doar pe baza unui examen standard, nu as fi fost azi aici. Va garantez asta.

      Foto prima pagina jdwfoto / Shutterstock.com

      Foto share:Imagine de Welcome to all and thank you for your visit ! ツ de la Pixabay

      Vizionare placuta


      Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.