Setari Cookie-uri

5 reguli de care o femeie stilata tine cont cand poarta cizmele peste genunchi

Iti fac picioarele sa para interminabile, sunt stilate si atrag privirile asupra ta instantaneu.

Iti fac picioarele sa para interminabile, sunt stilate si atrag privirile asupra ta instantaneu. Cu toate acestea, nu este usor sa porti cimzele peste genunchi astfel incat sa obtii un look rafinat.

Iarna ne preocupam mai degraba de confort cand vine vorba despre incaltarile pe care le alegem si lasam in dulap pantofii cu toc in favoarea unor ghete calduroase si cu care sa nu alunecam pe zapada. Cu toate acestea, exista ocazii cand ai nevoie de o pereche de incaltari in care sa te simti sexy si plina de atitudine. Unele dintre cele mai la moda cizme sunt cele inalte, care depasesc linia genunchiului.

Cu toc sau cu talpa joasa, acestea iti alungesc picioarele si, purtate corect, iti dau un look sofisticat si sexy, cu care nu vei trece neremarcata. Insa, pentru ca sunt atat de provocatoare, este important sa iti echilibrezi corect tinuta, astfel incat sa eviti sa arati vulgar. Iata de ce reguli trebuie sa tii cont:

Citește și:

Calitatea este cel mai important aspect

Cizmele inalte vor fi piesa de rezistenta a tinutei tale, iar toate privirile vor fi atintite asupra lor. De aceea, trebuie sa te asiguri ca alegi o pereche de cizme rezistente, de calitate, care sa se muleze frumos pe picior si sa nu faca prea multe cute inestetice sau sa se lase. Poti arunca o privire peste aceste modele de cizme si botine, pentru un plus de inspiratie. Noua ne-au placut foarte mult cizmele Missguided sau Gino Rossi care, dupa cum observi, au o talpa stabila care te va ajuta sa iti mentii mai bine echilibrul indiferent de tipul de toc pe care il preferi. In plus, interiorul moale iti va asigura un confort sporit, indiferent de temperatura de afara.

Rochiile mulate nu sunt o optiune

Cizmele peste genunchi adauga din start o doza de sex appeal tinutei tale. Daca alegi sa le porti cu rochii mulate, indiferent de lungime, vei obtine un look vulgar si nepotrivit. Asa cum nu trebuie sa porti niciodata decolteuri generoase la fustele mini, nici la cizmele inalte nu poti asorta tinute care iti scot in evidenta corpul.

Citește și:

Alege in schimb rochii sac sau pulovere lungi oversized, a caror lungime sa fie cu o palma deasupra genunchiului. De asemenea, daca alegi sa le porti cu rochii sau fuste mai scurte, atunci va trebui sa alegi un palton sau un cardigan mai lung.

La fel de bine se potrivesc si colantii opaci sau jeansii skinny, la care sa adaugi un top simplu si un sacou masculin. Vei reusi sa creezi astfel un look relaxat, dar sexy, fara sa dai impresia ca ai investit foarte mult efort in conceperea tinutei.

Opteaza pentru tinute intr-o singura culoare

Tinutele monocrome in nuanta in care ai cizmele te ajuta sa le integrezi mai bine in outfit-ul tau si sa arati sexy, dar decent. Intotdeauna cand porti cizme peste genunchi incearca sa suprapui mai multe straturi de haine si o geanta supradimensionata. Vei capata un look urban si stilat, pe care il vezi adeseori pe strazile marilor capitale ale modei, in preajma show-urilor anuale de fashion.

Citește și:

O coafura simpla este cea mai buna optiune

Daca in ceea ce priveste machiajul nu trebuie sa iti faci prea multe probleme si poti merge cu incredere pe un machiaj de tip smoky eyes, de seara, este indicat sa optezi pentru o coafura cat mai simpla. Cateva bucle lejere, niste suvite perfect intinse sau un coc neglijent vor arata grozav cu tinuta ta. In plus, te vei simti mult mai bine cu o coafura care nu necesita cate un drum la oglinda la fiecare 15 minute, pentru a te asigura ca arata ca atunci cand ai plecat de acasa.

Tine cont si de forma corpului tau

Cizmele peste genunchi subtiaza si alungesc silueta, insa daca esti mai micuta de inaltime sau ai gambele mai groase ar fi de preferat sa eviti modelele fara toc. Acestea nu vor face decat sa iti fragmenteze silueta si sa iti scoata in evidenta defectele. In schimb, daca esti inalta si ai o silueta subtire, ai mana libera in ceea ce priveste modelele pe care le porti, dar ai grija sa alegi o marime care sa iti vina ca turnata.

Citește și:

Tu cum porti cizmele peste genunchi? Care este look-ul tau preferat dintre cele propuse de noi?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Everett Collection, Olivia Palermo Instagram

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.