Setari Cookie-uri

Moty Fridman: Femeile din Romania detin puterea frumusetii

Una dintre caracteristicile succesului pe care-l are in Romania -417, faptul ca femeile sunt foarte deschise la schimbari.

Deci nu e doar despre probleme de piele, ci si de un bun management al pielii de zi cu zi, ca sa spunem asa.

Exact, e despre a da energie pielii, este despre a o regenera. Pielea este precum muschiul. Daca incepi sa mergi la sala, vei vedea rezultate, dar daca te opresti, corpul va uita.

Nu stiu daca e chiar asa. In privinta muschilor poate fi chiar mai grav daca te opresti.

Da, cu pielea nu ar putea fi mai rau daca te opresti, dar la fel ca si cu un muschi, pielea asteapta un tip de atentie din partea ta. Daca vrei s-o imbunatatesti, trebuie sa creezi aceasta energie in celule. Mai ales, odata cu imbatranirea, cand puterea pielii devine mai slaba. Pielea trebuie sa arate tanara si atunci trebuie sa-i dai un imbold de energie. Si nu asta e solutia, sa mergi la doctor, sa-ti injectezi lucruri in piele.

Folosesti produsele, nu?

Da, nu se vede? (rade)

Atunci, sa te intreb, cati ani? Pari de 30 de ani, dar stiu si eu, cu produsele astea nu-ti mai dai seama.

(Rade) Doar 60 de ani. Da, folosesc produsele in fiecare zi. Spun asta mereu, ca noi cu totii vrem sa ne imbunatatim. Viata spre asta trebuie sa tinda. Imbunatatirea relatiilor, cu totii vrem sa schimbam ceva.

Traim sub forma de comparatie tot timpul. Unul cu altul. E aceasta competitie de unde vine si intentia de imbunatatire, probabil.

Da, deci intotdeauna vrei sa te schimbi, doar ca cei mai multi dintre oameni sunt speriati de ideea schimbarii. Cand intelegi toate beneficiile “-417”, n-ai de-a face cu teama. Te bucuri de schimbare. Smart and beautiful, asa ar trebui sa arate clientii pe care-i avem dupa folosirea produselor.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.