Setari Cookie-uri

5 piese vestimentare nemuritoare. Mereu vor fi la moda si mereu vor fi apreciate

Moda este trecatoare, insa aceste haine nu ies niciodata din trenduri. Sunt practice, fermecatoare si au o frumusete clasica, ce va fi mereu apreciata de o femeie cu adevarat stilata.

stil

Stilul este nemuritor, spunea Ralph Lauren, el nu tine cont de hainele la moda, de trenduri in ceea ce priveste culorile sau croielile si el face diferenta intre o femeie care stie cu adevarat ce inseamna sa fii eleganta si una care nu stie sa se imbrace. Daca ne uitam la moda altor decade, vom descoperi, insa, niste piese cu adevarat nemuritoare si pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba. Iata care sunt acestea:

1. O femeie cu adevarat stilata stie valoarea acestei piese atat de speciale

Chiar daca nu esti adepta unui stil elegant, tot stii ce minuni poate face o rochie bine aleasa. Este o alegere feminina, care aduce pur si simplu un plus de farmec oricarei femei. Mai mult decat atat, este o piesa care ne face pe fiecare dintre noi sa ne simtim mai atragatoare.

Daca tii la imaginea ta, cu siguranta ai in garderoba o rochie cu o croiala simpla si eleganta precum aceste modele de o frumusete clasica. Dupa cum vezi, oricare dintre ele are acel rafinament feminin care face diferenta intre o aparitie terna si una de tinut mine.

Citește și:

piese vestimentare

2. Practici, comozi si mereu in trenduri

O femeie stilata stie sa-si potriveasca vestimentatia la eveniment si la imprejurari. Asadar, nu trebuie sa fii mereu la patru ace ca sa dovedesti ca ai stil. Uneori jeansii sunt cea mai potrivita alegere. De altfel, clasicii jeansi albastri sunt indispensabili in dulapul unei femei.

Versatili si usor de asortat cu aproape orice alta piesa, jeansii sunt si usor de potrivit la diverse evenimente. Ei pot fi purtati si la birou, dar si la o iesire relaxata cu fetele. Sunt, cu adevarat, o piesa salvatoare.

3. Comoda, simpla, dar mai seducatoare decat cel mai adanc decolteu

Camasa alba, simpla este una dintre cele mai seducatoare piese vestimentare pe care le poate purta o femeie. Eleganta ei desavarsita este greu de egalat si se potriveste in atat de multe imprejurari, incat este o adevarata aliata pentru o femeie ocupata, care nu are timp sa stea prea mult in fata dulapului. In plus, ea poate fi purtata in o multime de moduri si iti ofera posibilitatea sa fii creativa cu tinuta ta.

Citește și:

Fie ca alegi o camasa alba cambrata, cu decoletu adanc, fie ca optezi pentru una cu o croiala masculina, incheiata pana la ultimul nasture, cert este ca ea iti va da acea nota speciala pe care orice femeie o doreste de la tinuta sa. Asorteaz-o cu un colier vintage si bucura-te de toate complimentele pe care le vei primi.

4. Fusta clasica, ce face orice femeie sa se simta atragatoare

Fusta creion este una dintre cele mai sexi piese din dulapul unei femei. Ea are si puterea de a te face sa te simti pur si simplu mai atragatoare. Poti alege una pana la genunchi sau o varianta midi, foarte populara anul acesta. Orice ai alege, insa, este mai mult decat clar ca nu trebuie sa-ti lipseasca, mai ales ca este potrivita pentru orice fel de silueta. Alege una de culoare neagra, asa incat sa o poti asorta cu usurinta cu orice alta culoare.

5. Mereu o alegere care aduce un strop de eleganta unei tinute

Un alt lucru care denota eleganta este un sacou. Insipirat din tinutele masculine, sacoul face orice vestimentatie una eleganta. Il poti purta la fusta, la pantaloni office sau la o rochie, iar in ultimii ani a devenit foarte populara si combinatia de jeansi cu un sacou elegant. Este pur si simplu un accesoriu care te poate scoate din anonimat si care nu se va demoda niciodata.

Citește și:

Pe care dintre aceste piese vestimentare o consideri cea mai valoroasa? Iti lipseste vreuna din garderoba?

Sursa foto: Diana Indiana / Shutterstock, Sergey Causelove / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.