Almanahul mistic din decembrie: Zilele magice ale lunii

Almanahul mistic din decembrie: Zilele magice ale lunii

Afla care sunt zilele cu incarcatura energetica puternica din decembrie

Luna decembrie este un moment cu o profunda incarcatura spirituala. Desigur, crestinii sarbatoresc in aceasta luna nasterea lui Iisus insa dincolo de aspectul religios, urmatoarea perioada este presarata cu zile mistice si foarte puternice datorita conjuncturii astrologice. Decembrie nu va fi o luna comoda, asa cum se va vedea insa va fi un moment in care lucrurile se vor pune in miscare in special pe plan personal. Marte se afla deja in semnul Varsatorului si va ramane aici pana pe 19 decembrie iar acest lucru inseamna ca nu vom mai fi dispusi sa jucam dupa reguli. Poate fi un moment potrivit pentru explorare, cunoastere si dezvoltare insa in acelasi timp, nerespectarea regulilor duce la haos. Pe plan personal poate insemna o situatie de conflict, de razvratire sau chiar de ispitire amoroasa. Din punct de vedere profesiona, prima parte a lunii decembrie este un moment surprinzator de bun insa acest lucru trebuie pus si pe seama aspectelor favorabile pe care Marte le primeste in mod special de la Jupiter din Balanta. Acum pot fi incepute proiecte pe termen lung, pot fi luate initiative curajoase si, in general, se vor face primii pasi pe un drum pozitiv. Retail jobs

Foto Nastya Nikitina/ Shutterstock

Intrarea lui Venus in Varsator – 7 decembrie

Desi Venus e o planeta care aduce echilibru emotional, atunci cand intra in Varsator isi face de cap! Acest lucru aduce numeroase beneficii in special in relatiile de cuplu. In cazul relatiilor de lunga durata in care a intervenit rutina, Venus aduce o gura de aer proaspat si astfel indragostitii vor avea ocazia sa reaprinda flacara pasiunii. In cazul celor care nu si-au gasit inca perechea, decembrie este o luna in care se vor afla in centrul atentiei si vor prelua initiativa, in special in cazul celor nascuti in zodii de aer. Flirturile sunt numeroase insa dincolo de acest aspect, exista posibilitatea intalnirii unei mari iubiri.

Conjunctie intre Soare si Saturn in Scorpion – 10 decembrie

Relationarea dintre Soare si Saturn nu este intotdeauna usoara iar intalnirea celor doua corpuri ceresti in Scorpion poate scoate adevaruri neplacute la iveala. Oricat de dur suna acest lucru, este un moment prielnic pentru a face ordine in viata si in special in relatia de cuplu. In aceasta perioada vor fi evidentiate problemele din relatiile de suflet insa nu este un lucru rau neaparat. Dupa ce sunt identificate si scoase de sub pres, acestea pot fi rezolvate iar relatiile care par ca au ajuns la final pot primi o a doua sansa.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri