Setari Cookie-uri

10 idei de cadouri pentru el - ce sa ii cumperi de Craciun

Sunteti impreuna de ceva timp. Sau poate ca acesta va fi primul vostru Craciun impreuna! Nu conteaza astfel de detalii, conteaza sa-l surprinzi cu cadoul perfect! Ce inseamna cadoul perfect pentru un barbat? As zice ca trebuie sa contina cei trei F: sa fie functional, sa fie fashionable si la pret foarte bun.

Am adunat pentru voi, fetelor, cele mai chic 10 idei de cadouri cu care sa le arati iubitilor sau sotilor ca aveti bun-gust, ca sunteti chibzuite cu banii (pssst, ei nu trebuie sa stie exact extrasul vostru de cont sau cat a costat colierul acela nou!) si ca sunteti atente la nevoile lor. Fie ca el are nevoie de o noua pijama, sau de un ceas, de o pereche de pantofi sau de un gadget cool, cadoul inspirat este mai jos. Gaseste varianta perfecta ca stil si ca buget pentru EL:

1. Pijamalele sunt un cadou destul de intim. Trebuie sa stii ce gen prefera: mai sport sau mai degraba clasice. Dar sunt un cadou extrem de practic. Unde mai pui ca te va visa de fiecare data cand le poarta?

Pijamale - 249,90 lei

2. La fel de intim este si cadoul ce consta in incaltaminte. Pentru ca trebuie sa stii exact ce poarta, ce nu i-ar placea vreodata, ce calapod ii vine bine si ce masura poarta. Dar cu siguranta, e un cadou apreciat!

Citește și:

Cizme casual: 699,90 lei

3. Daca abia asteapta primavara sa iasa cu bicicleta, atunci stii bine ce cadou sa-I iei! Acest model e chic si la un pret foarte bun!

Bicicleta - 999,90 lei

4. Accesoriile sunt idei bune de cadouri: cravate, papion, esarfa, fular, batiste, si portofele – cu ele n-ai cum sa dai gres!

https://www.mycloset.ro/frye-genuine-leather-oliver-billfold-wallet-black - 601 lei mycloset

5. Nici cu un set de sosete de designer nu ai cum sa gresesti! Mai ales ca setul arata deja ca un cadou!

Sosete- 99,90 lei

6. Din seria celor mai eficiente cadouri – functional, pret bun, confortabil si stilat face parte acest rucsac Burton. Perfect de luat la picnic, de purtat in spate pe bicla, dar si de carat laptopul! Extra tip: fiind model unisex, il poti imprumuta si tu!

Rucsac unisex - 409,99 lei

7. Cand isi cumpara camasi sunt mereu albe, bleu, gri? Ce zici sa-I dai ceva curaj cu o camasa denim-style dar cu imprimeu cu buline? Ai putea eventual sa-I scrii pe felicitare: “De la bulinuta ta!”

Citește și:

Camasa cu buline - 159 lei

8. Bulinuta poate alege drept X-mas gift si un ceas uber-cool! Sfatul meu? Alege un model cu curea din piele, cadran cu cifre romanice (sunt mai elegante) si mecanism la vedere (doar pentru ca e chic!)

Ceas - 467, 99 lei

9. Mai stii de cate ori v-ati ratacit? Mai stii ca de fiecare data refuza sa intrebe pe altii cum se ajunge in cutare loc? Ei bine, asa sunt toti barbatii: e o chestiune de orgoliu sa te opresti sa ceri indicatii! Dar daca ti le da un GPS, direct din masina, e okay, nu? Aceasta e un gadget de care are nevoie atat el, cat si tu!

Sistem navigatie - 554,62 lei

10. Si tot pentru perioadele cu calatorii, cumpara-i un set ce contine toate cosmeticele de care un tip are nevoie!

Set de calatatorii: - 140 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.