Setari Cookie-uri

Programarea mentala: Gandurile care modeleaza viitorul

Toate gandurile care-ti trec prin minte emit in Univers emotiile tale in legatura cu ele.

Detaseaza-te

Daca esti calm, relaxat, linistit permiti lucrurilor bune sa vina catre tine.
Goleste-ti mintea de ganduri, controleaza-ti respiratia, gandeste-te la lucruri frumoase. Retraieste in minte si in suflet momentele speciale, vizualizeaza clipele de conexiune, de atractie cu omul pe care-l vrei aproape, situatiile in care aveai totul si nu-ti lipsea nimic. Dar fara exces de zel.
N-ai observat ca, atunci cand cauti ceva cu incrancenare, nu-l gasesti nicicum, doar ca sa dai peste el si sa te bucuri cand mintea ti-e cu totul in alta parte? Sau ca, daca faci o fapta buna din tot sufletul, fara sa astepti nimic in schimb, ti se intampla si tie un lucru neasteptat de bun? Se pare ca asa sta treaba cu destinele fericite. Sunt ale celor care le asteapta cu sufletul deschis...

Rugaciunea ajuta

Persoanele care cred in Dumnezeu si se roaga in mod constant se pare ca sunt mai multumite de propria viata si depasesc mai usor situatiile dificile. Pe langa rugaciunile in care ceri diverse (sanatate, dragoste, bani) si cele de multumire sunt foarte importante. Pentru painea cea de toate zilele, pentru patul in care dormi, pentru oamenii buni pe care-i ai alaturi... Apreciaza ceea ce ai si vei primi mai mult in schimb.

Citește și:

Foto prima pagina: racorn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.