Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase filme pe care trebuie sa le vezi de Craciun

Filme perfecte pe care trebuie sa le vezi de Craciun alaturi de cei dragi!

7. Zootopia

O iepuroaica adorabila si curoajoasa si un vulpoi siret si carismatic sunt eroii acestei povesti fascinante. Un film despre puterea de a lupta pentru visurile tale si de a avea incredere in tine indiferent de ce spun ceilalti. Prietenii se pot gasi acolo unde nu te-ai fi asteptat niciodata.

8. Noel

Printre cele mai frumoase filme de Craciun si cu o distributie de exceptie, Noel (Craciun) aduce in prim plan vietile unor newyorkezi singuratici care realizeaza ca au nevoie unul de celalalt chiar de ajunul Craciunului. Vor reusi oare sa treaca peste toate probelemele in aceasta perioada magica din an? Din distributie fac parte actori precum Penelope Cruz, Susan Sarandon, Robin Williams, Alan Arkin si Paul Walker.

9. Once upon a Holiday

Sarbatoarea magica ii va aduce impreuna pe tanara printesa care fuge din preajma anturajului sau, in incercarea de a explora frumusetea New York-ului si un tanar misterios care ii va prezenta frumoasei necunoscute orasul din perspectiva lui.

Citește și:

10. Friends with kids

Ce se intampla daca decizi sa ai un copil atunci cand nu te afli intr-o relatie sentimentala? Julie si Jason se hotarasc sa faca un copil, vazand ca toti prietenii lor au deja. Totul merge bine, sunt cei mai competenti si iubitori parinti, necasatoriti si fara obligatii, amandoi avand intalniri cu diverse persoane. Vor reusi insa, cei doi, sa ramana neimplicati sentimental in proria lor relatie, tinand cont ca au un suflet de crescut impreuna?

Foto prima pagina: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.