Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase filme pe care trebuie sa le vezi de Craciun

Filme perfecte pe care trebuie sa le vezi de Craciun alaturi de cei dragi!

Se apropie din nou acel moment din an in care se spune ca visele au sansa de a deveni realitate, ca dorintele se pot indeplini, ca iubirea invaluie cu a sa patura magica intreaga lume, iar familiile sunt mai unite ca oricand. Bucura-te de fiecare experienta, lasa in urma trecutul, incearca sa crezi in miracole si rasfata-te cu lista noastra de filme perfecte de vazut de Craciun

10 Filme pe care trebuie sa le vezi in preajma Craciunului

1. Just in time for Christmas

Printre cele mai frumoase filme de Craciun se numara si Just in time for Christmas oferit de cei de la Hallmark Channel, cu o poveste destul de clasica spusa intr-o maniera extraordinara. Ea, Lindsay Rogers, se confrunta cu o decizie destul de grea in ceea ce priveste cariera si viata personala, atunci cand i se ofera un job de vis aflat la mii de km distanta de iubitul ei. Pentru a o ajuta sa faca alegera potrivita un mesager magic o transpune in viitor, mai exact, in viata ei peste trei ani, fara ca Lindsay sa-si dea seama. Care va fi insa alegerea ei?

Citește și:

2. A Verry Murray Christmas



Un muzical extrem de amuzant si interesant in acelasi timp in regia Sofiei Coppola, fiica marelui regizor Francis Ford Coppola. Cunoscutul actor Bill Murray este gazda unui show televizat organizat la Hotelul Carlyle, in Ajunul Craciunului. Chiar daca Bill nu este deloc incanta de acest show si il considera prostesc este nevoit sa mearga pana la capat din cauza unui contract. Insa, cand New York-ul este lovit de o furtuna puternica de zapada, iar show-ul este pus in pericol totul se complica.

3. Bridget Jones Baby

Continuarea seriei de comedii romantice cu simpatica Bridget Jones, o gaseste pe indragita eroina….insarcinata. Pentru prima data dupa despartirea de dragostea ei Mark Darcy, Bridget se simte in control asupra vietii ei, cu o cariera in plina ascensiune, inconjurata de prieteni si simtind ca nimic nu are cum sa mearga prost. Cu toate acestea, printr-o intorsatura neasteptata a destinului, Bridget se trezeste insarcinata. Problemele nu se opresc insa aici, deoarece ea nu poate fi decat pe jumatate sigura de identitatea tatalui copilului.

Citește și:

4. Happy Christmas



Ce se intampla atunci cand o schimbare neprevazuta se intampla in viata ta? Kelly si Jeff sunt casatoriti si duc o existenta linistita alaturi de fiul lor de doi ani, pana cand in viata lor intervine sora mai mica a lui Jeff, proaspat despartita de iubitul ei. In acel moment viata tuturor va lua o turnura neasteptata.

5. Fantastic Beasts and Where to find them



Un film deosebit pe care l-am vizionat cu sufletul la gura si pe care l-as revedea cu aceeasi emotie. Pentru fanii universului Harry Potter, autoarea aduce in prim plan un nou erou pe numele sau Newt Scamander, autorul cartii omonime din care studiaza Harry in primul an la Hogwarts. Un film care te face partas la o calatorie fantastica, intr-o lume din care nu ti-am mai dori sa pleci niciodata.

6. Frozen



Nu ar putea sa existe sarbatori de iarna complete fara unul dintre cele mai frumoase filme de animatie de vazut de Craciun. Regatul de gheata este un film care te transpune intr-o poveste superba si magica despre faptul ca nu trebuie sa-ti fie teama de cine esti cu adevarat pentru ca cei care te iubesc vor fi langa tine si te vor ajuta sa-ti gasesti pacea si fericirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.