Setari Cookie-uri

Cand si-au pierdut celebritatile virginitatea?

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe. Daca nu, inchideti calculatorul si treceti la munca! ... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister.

Jessica Simpson este si ea pe lista celor care au beneficiat de un mare plus la imagine datorita virginitatii proclamate, dar care chiar a fost o mireasa virgina. S-a casatorit la 22 de ani cu Nick Lachey, insa trei ani mai tarziu s-au despartit. Daca virginitatea este un atu in cariera, poate ca in casatorie nu mai este demult un atu. Dar de ce sa fiu rautacios? A, pentru ca sunt sincer si pentru ca va place!

Si Katie Holmes s-a casatorit virgina cu Tom Cruise... Oare asta sa fi vazut Tom in ea si ii lipsea lui Nicole? Nu pot sa ma gandesc la altceva.

Toate aceste date au un caracter strict informativ, supuse unor puternice strategii de marketing, pierderilor periodice de memorie, prelucrarii subiective si fenomenelor inerente lantului informal de transmitere a informatiei.

Un articol Dan Mihai

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.