Setari Cookie-uri

Cand si-au pierdut celebritatile virginitatea?

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe. Daca nu, inchideti calculatorul si treceti la munca! ... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister.

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe...

... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister. Si-a pierdut aceste proprietati odata cu sloganul “Jos cenzura!”. Am ales acest slogan pentru ca imi place cum suna, insa ma refer la libertatea de exprimare asigurata de Constitutie (dar stiti ca totul este relativ si poate sa fie interpretat).

Iar vedetele, tot ele saracele, au reusit sa dea virginitatii o nota la care nu ne-am fi gandit. Adica si-au facut o imagine prin intermediul ei. Unele au carat-o pana cand au reusit sa convinga pe cineva sa le ia o piatra care sa confere si mainii lor valoare, pentru ca stiti, ele nu muncesc cu mana, muncesc cu fundul, ma scuzati am vrut sa spun capul... dar probabil isi mai folosesc si mana, asa ca imi cer scuze fata de cele care s-au simtit lezate.

Altele au spus ca au purtat-o cu mandrie, in timp ce o terfeleau serios de cativa ani. Altele si-au facut o marca din faptul ca nu ar mai reusi sa convinga pe cineva ca au fost odata si ele virgine. Si mai sunt si cei sau cele care au spus ca nu este treaba noastra, motiv pentru care sincer ii felicitam, dar totusi: Cand?

Pentru cei interesti, si stiu ca sunteti multi desi nu recunoasteti, va fac fericiti spunandu-va ca in noiembrie anul trecut a aparut si o carte pe aceasta tema. Cartea este scrisa de Mitchell Symons, fost cercetator si director la BBC, acum scriitor. Ce inseamna sa ai acces la informatii de interes comun! Nu vreau sa stiu ce ar fi scris Paulo Coelho daca ar fi avut acces la aceste informatii! Va spun si cum se numeste cartea, nu tin numai pentru mine, genul acesta de infomatii se impartasesc cu prietenii:” Where do nudists keep their hankies”. Autorul ne dezvaluie varsta la care unii dintre cei mai renumiti actori/ cantareti si-au pierdut virginitatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.