Setari Cookie-uri

Cand si-au pierdut celebritatile virginitatea?

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe. Daca nu, inchideti calculatorul si treceti la munca! ... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister.

Clint Eastwood si Bruce Willis au cunoscut pentru prima data placerile actului sexual la varsta de 14 ani. Frumuselul David Duchovny a atasat prima fila din dosarele personale de nume X la aceeasi varsta. De atunci probabil ca s-au imbogatit semnificativ, unele au primit si un nume concret, altele au completat seria X, identitatea lor ramanand un mister... dar acum speculam si eu, ca la asta ma pricep.

Johnny Depp si Jon Bon Jovi au fost ceva mai nerabdatori, si au debutat cu un an mai devreme pe scena initiatilor in arta sexului...(Nu intindeti mana dupa calculator, va spun eu, la 13 ani.)... De la artisti de renume nu ma astept decat sa transforme si sexul in arta, nu precum noi, barbatii de rand, cu instincte animalice mai accentuate. Letalul Don Jonson a inceput sa lucreze la masculinitatea lui de la 12 ani. Si deloc surprinzator, Sean Connery s-a pregatit serios pentru rolul lui James Bond, incepandu-si viata sexuala inca de pe cand avea 8 ani, dar evident ca nu-si mai aminteste cu cine.

Mergand mai departe cu incursiunea noastra in intimitatea vedetelor, am ajuns si la familia Osbourne. Care sa fie primul, tatal sau fiica? Ozzy si-a inceput viata sexuala la 14 , dar Kelly nu a urmat modelul patern si a mai asteptat doi ani. Cata rabdare poate sa aiba uneori o femeie! Sau o fata pentru a deveni femeie, pentru ca apoi probabil si-a pierdut si rabdarea nu numai virginitatea.

Sa va mai spun despre Britney Spears? Exista vreo persoana care sa nu cunoasca povestea acestei virgine wannabe? Cert este ca ea a facut senzatie cu dorinta ei de a se casatori virgina, asta in conditiile in care fata nu mai era virgina de la 14 ani. Unele dorinte chiar nu devin realitate. Dar cel putin a fost admirata de milioane de adolescente care, inainte de aflarea adevarului multi ani mai tarziu, priveau cu admiratie la ea intrebandu-se cu ciuda: Oare cum reuseste?

Lisa Kudrow a facut mare fas cu virginitatea ei, mult timp crezandu-se ca a a apartinut acestei specii pe cale de disparitie, neprotejata prin lege, a mireselor virgine. Ea a recunoscut insa intr-un interviu ca nu mai era virgina de la 20 de ani, desi intretinuse aceste zvonuri, sau poate pur si simplu a stiut sa le foloseasca in avantajul ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.