Setari Cookie-uri

Cand si-au pierdut celebritatile virginitatea?

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe. Daca nu, inchideti calculatorul si treceti la munca! ... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister.

O alta virgina celebra, care uimea Hollywoodul cu inocenta ei cu mult inainte sa se inventeze Britney sau Jessica Simpson, este Brooke Shields. Numai ca ea chiar era virgina pe cand juca rolul unei prostituate la 12 ani, in filmul care trateaza problema prostitutiei infantile, “Pretty Baby”, asta desi a creat controverse aparand goala in film. Si a ramas virgina pana la varsta de 20 de ani.

Am ajuns si la Angelina Jolie, stiu ca o asteptati demult. Si demult nu mai este nici ea virgina, cam de 18 ani ca sa fiu mai exact. Si-a inceput viata sexuala la varsta de 14 ani, si cum altfel putea sa o faca decat intr-o forma de mare exceptie? Ea recunoastea ca a cam inceput sa transmita feromoni inca din gradinita, cand apartinea grupului de pupacioase si inventase un joc in care ii saruta pe baieti si apoi se dezbracau... Iata ce inseamna un temperament inalt creativ! As fi vrut sa fi avut si eu colege atat de inventive, in schimb ele imi indesau prajituri in ghiozdanel. Dragostea nu trece prin stomac, incetati, s-a inventat Mc-ul! Pentru ea primul venit a fost primul servit! Si nu cu prajituri... la 14 ani a facut sex cu primul ei prieten. Numai ca de aici lucrurile au devenit cam rafinate pentru gusturile mele badarane. Dorindu-si o mai mare apropiere (spirituala probabil, nu ma pricep la lucrurile astea) fata de partenerul ei, a insfacat un cutit si l-a taiat. Dar ce inseamna dragostea adevarata, in care dai si primesti! El a rezonat afectiv, spiritual, oricum, si a taiat-o la randul lui. Si i-a placut atat de mult, incat de cate ori devenea anxioasa sau isi pierdea speranta, isi aplica acest tratament, adica se taia. Angelina, te rog, stii, m-am razgandit... parca prea ai buzele cam mari!

Am ajuns la cea mai mare non-virgin off all time, am fost finut, multumesc. Evident ca vorbesc despre Paris Hilton. Cel care i-a descatusat imensul potential sexual a fost Randy Spelling, mezinul familiei Spelling, frate cu Tori. Si multi barbati dupa el i-au fost recunoscatori! Paris avea 15 ani ( a facut-o Britney si de data asta!) iar Randy avea 17. Ma intreb dupa ce s-a infruptat din cupa de favoruri sexuale a lui Paris, oare el a mai cunoscut si o femeie? Dupa o saptamana de la aceasta experienta cei doi s-au despartit. Si-a dat seama Paris inca de pe atunci ce diverisate de gusturi erotice o asteapta sau potentialul ei o fi fost putin cam neslefuit? Daca Randy nu s-a inhamat la slefuirea diamantului sexual, s-au gasit destui care sa o faca si pe asta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.