Setari Cookie-uri

Cand si-au pierdut celebritatile virginitatea?

Pierderea virginitatii este un moment foarte important, insotit de multe ori de angoase, emotii puternice sau... nu. Probabil ca am confundat filmele sau vremurile. Daca vreti sa aflati opinia unui barbat in legatura cu acest subiect, cititi mai departe. Daca nu, inchideti calculatorul si treceti la munca! ... Am spus nu pentru ca, in vremurile pe care cel putin noi barbatii ne bucuram sa le traim, prima experienta sexuala de multe ori nu mai este insotita de avalansa aceea de emotii provenite din atasamentul fata de partenerul caruia i te daruiesti prima data. Fetele de multe ori se daruiesc cu usurinta, simplificandu-ne si noua foarte mult munca, si trebuie sa multumim si mass-mediei pentru asta. Prima experienta sexuala nu mai este insotita nici macar de mister.

Dupa ce au jucat impreuna in filmul “The Quick and the Dead”, Russell Crowe dezvaluia intr-un interviu secretul lui Leonardo Di Caprio: la 17 ani el inca era virgin si pe platourile de filmare se tot plangea din cauza asta. Da, dar daca ne luam dupa barfe, se pare ca Leonardo a fost mult mai norocos decat Russell. Ghiciti cine s-a culcat cu colega din acelasi film, Sharon Stone? El, virginul, blondutul fara par si fara burta, bravo mai baiatule!

Kate Moss este una dintre vedetele care au inteles necesitatea vacantelor petrecute cu familia. Ea si-a pierdut virginitatea pe cand era impreuna cu familia in vacanta in Bahamas. Cand unii se prajeau la soare altii se... iubeau pe furis.

Si Sienna Miller s-a bucurat de sprijinul familie in aceste demers. Avea 16 ani cand a avut prima ei experienta sexuala, care, la sfatul mamei, s-a consumat in casa parentala. Este nevoie de un mediu familiar si familial pentru ca experienta sa nu aiba potential de drama.

Marcia Cross, simpatica actrita din “Neveste disperate” nu a fost chiar atat de disperata incat sa-si piarda virginitatea inainte de a implini 18 ani.

Matthew McConaughey a dezvaluit pentru revista Playboy ca nu mai este virgin de la 15 ani, insa nu a vrut sa discute mai mult pe aceasta tema, pretinzand ca nu a facut niciodata dezvaluiri din dormitor. Ei, nu! Niciodata-niciodata? Ei, pe asta nu o cred! Oricum el a avut cateva partenere la care pot numai sa visez, precum Sandra Bullock sau Penelope Cruz.

Depasim momentul si ajungem in sfarsit la doua vedete care au reusit sa se casatoreasca virgine, adica au facut autentic onoare acelei specii despre a carei rusine vorbeam mai devreme.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.