Setari Cookie-uri

Cei mai mari zgarciti de la Hollywood

Sarut mana, fetelor! Nu am sa ma zgarcesc la formule de salut asa cum fac unele vedete cu banii! Mai ales ca asta nu ma costa nimic, dar apoi si pentru ele unele sume, care noua ne par fabuloase, sunt infime. Si cu toate astea nu se grabesc sa achite nici sume derizorii, uneori incercand sa scape facand apel tocmai la statul lor de vedeta. Cam cum vine asta? Pai simplu!

Nici aici nu scapam de Britney Spears. Se pare ca ea a furat o peruca si patru taioare, iar la scurt timp dupa aceste acuzatii a plecat dintr-o benzinarie si cu o bricheta, fara sa o plateasca. Poate ca a considerat ca a fost chiar generoasa, daca ar fi fost in vremurile ei bune probabil ca ar fi pretins si bani de la proprietarul benzinariei pentru ca i-a folosit o bricheta.

Lindsay Lohan nu se incurca insa cu maruntisuri. In aprilie 2007 ea a fost acuzata ca a furat haine in valoare de 10,000 de dolari de la o prietena. Se pare ca pagubita nu aflase ca intre prietene acest fapt se numeste “a imprumuta fara a mai returna” si nu furt. Uneori chiar am senzatia ca femeile nu inteleg rostul prieteniei. Dar stiti vorba aceea: azi imprumuti un ou, maine imprumuti un bou.

Cateva luni mai tarziu Lindsay a recidivat, abia isi formase mana cu sprijinul prietenei si probabil nu vroia sa-si piarda exercitiul. A avansat insa mult, ajungand la ravnitele haine marca Louis Vuitton. Acesta a trimis niste haine pentru o sedinta foto pe care fata a realizat-o pentru numarul din septembrie al revistei Elle Magazine. Lindsay se tot incapatana sa indese hainele in gentuta personala, in timp ce asistenta stylistului i le scotea. Nu stiu daca puteti sa va imaginati ceva mai penibil. Mintea mea necizelata insa s-a intors la primitivul baga-scoate... hainele in si din gentuta. In cele din urma se pare ca perseverenta este intotdeauna cheia succesului.

Lindsay a plecat acasa cu o camasa foarte scumpa plus alte obiecte nu mai putin costisitoare. La cat este Lindsay de atrasa de creatiile Louis Vuitton nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat daca ar fi ajuns prin pietele noastre pline de genti care au facut acum ceva timp senzatie la prezentarea colectiei Vuitton. Da, sacosele acelea mari, cum le mai spun profanii lipsiti de simt estetic, din rafie, in care noi, romanii, suntem obisnuiti sa caram prazul si varza sau in care primesc studentii mancarea de acasa. Atata risipa!

In caz ca nu va mai amintiti acele genti, dati-mi voie sa va reamintesc. Poate le si scoateti de la naftalina, desi s-au purtat anul trecut, sunt totusi Louis Vuitton. Si au fost vedete care chiar s-au inghesuit sa le cumpere, printre care si Kelly Osbourne.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.