Setari Cookie-uri

Cei mai mari zgarciti de la Hollywood

Sarut mana, fetelor! Nu am sa ma zgarcesc la formule de salut asa cum fac unele vedete cu banii! Mai ales ca asta nu ma costa nimic, dar apoi si pentru ele unele sume, care noua ne par fabuloase, sunt infime. Si cu toate astea nu se grabesc sa achite nici sume derizorii, uneori incercand sa scape facand apel tocmai la statul lor de vedeta. Cam cum vine asta? Pai simplu!



Dar ne-am cam indepartat de subiect, desi aceste intamplari mi-au ridicat moralul, reamintindu-mi ca romanul s-a nascut cu adevarat artist. Revenind la oile noastre: cine a uitat oare scandalul in care a fost implicata Winona Ryder dupa ce a furat bunuri in valoare de 5,500 dolari dintr-un magazin select din Beverly Hills? La acea vreme Winona punea comportamentul ei bizar pe seama efectelor pe care calmantele, consumate pentru a diminua durerea pe care o resimtea dupa ce isi rupsese o mana, le-ar fi avut asupra ei. Oricum ea declara ca nu avea mustrari de constiinta, fapta ei nefiind foarte grava din moment ce nu ranise pe nimeni, nu provocase nicio suferinta fizica. Da, numai ca una din cele zece porunci spune: “Sa nu furi!”. Dar la drept vorbind, cine mai are nevoie de Biblie, cand putem sa invatam de la vedete? Voi care varianta considerati ca este mai profitabila si chiar mai umana: cea biblica, sau cea in care Winona ne spune: “Fura, dar ai grija sa nu ranesti pe cineva!”?

Ce parere aveti insa despre cei care se zgarcesc la bacsis? Pentru noi este deja o traditie, una din primele lectii pe care le invatam, atunci cand iesim in lume, este cea in legatura cu procentul care trebuie sa fie lasat bacsis.

Kirsten Dunst a facut o consumatie de 233 de dolari intr-un restaurant din New York, insa a plecat fara a lasa bacsis. Poate ca serviciile nu au fost multumitoare, de ce sa fim rautacioasi? Mai ales ca este inca o lectie buna, si cand avem ce sa invatam chiar suntem recunoscatori. Spuneti nu mitei si bacsisurilor! Kirsten nu este insa singura care se zgarceste cand vine vorba sa goleasca portofelul in beneficiul altora.

De pe site-ul bitterwaitress.com, site in care angajatii localurilor frecventate de staruri le dau pe acestea in gat, aflam si despre alti zgarciti. Ricky Lake de exemplu a lasat numai 8 dolari bacsis pentru o consumatie in valoare de 142,50 de dolari. Billy Cosby a lasat 3 dolari pentru o masa in valoare de 375 dolari, iar Sean Penn nu a lasat nimic dupa ce a facut o consumatie de 450 de dolari la un restaurant din New Orleans.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.