Setari Cookie-uri

Cei mai mari zgarciti de la Hollywood

Sarut mana, fetelor! Nu am sa ma zgarcesc la formule de salut asa cum fac unele vedete cu banii! Mai ales ca asta nu ma costa nimic, dar apoi si pentru ele unele sume, care noua ne par fabuloase, sunt infime. Si cu toate astea nu se grabesc sa achite nici sume derizorii, uneori incercand sa scape facand apel tocmai la statul lor de vedeta. Cam cum vine asta? Pai simplu!

Oricum Craciunul acesta i-a adus lui Tyra un alt titlu dupa care probabil tanjea de foarte mult timp: “Zgarca Craciunului”. Si de aceasta data nu a fost nevoita sa se autoproclame, ci membrii echipei ei au numit-o. Asta pentru ca in loc de prime pentru Craciun, ea le-a oferit angajatilor... cheeseburgeri. Acestia sunt cu atat mai nemultumiti cu cat au acceptat sa se mute din Las Vegas in New York pentru ea si pentru afacerea ei de 30 de milionae de dolari.

Se pare ca, la petrecerea de Craciun, angajatii ei erau nervosi, beti si flamanzi, cand Tyra si-a facut o scurta si invioratoare aparitie, inainte de a pleca in Italia pentru a-si petrece vacanta acolo. Atunci le-a oferit cadourile de Craciun, nu inainte de a le multumi pentru munca istovitoare pe care au depus-o . Eu tind sa cred ca a gandit bine. Daca le-ar fi dat bani, probabil ca i-ar fi cheltuit tot pe bautura, in conditiile in care erau deja beti. Asa ca femeia le-a oferit mancare, probabil mai mult pentru a le deschide apetitul si a-i ajuta sa realizeze importanta pe care o are mancarea, uneori la fel de mare ca si bautura, mai ales atunci cand lipseste.

Si Halle Berry este precauta cand vine vorba de cheltuieli necumpatate, asta desi castiga milioane de dolari anual. Ea afirma ca este recunoscatoare pentru norocul pe care il are, insa admite ca ii este foarte teama ca intr-o zi ar putea sa piarda tot. Si cand ai ce sa pierzi, este cu atat mai apasatoare aceasta teama. Imi dau numai cu presupusul.

Pana data viitoare, nu pot sa va sfatuiesc decat sa aveti grija de voi si de banii vostri, daca nu, cu siguranta va avea altcineva grija de ei.

Un articol de Dan Mihai

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.