Setari Cookie-uri

Cei mai mari zgarciti de la Hollywood

Sarut mana, fetelor! Nu am sa ma zgarcesc la formule de salut asa cum fac unele vedete cu banii! Mai ales ca asta nu ma costa nimic, dar apoi si pentru ele unele sume, care noua ne par fabuloase, sunt infime. Si cu toate astea nu se grabesc sa achite nici sume derizorii, uneori incercand sa scape facand apel tocmai la statul lor de vedeta. Cam cum vine asta? Pai simplu!

Am ajuns si la “Printesa a tot ceea ce este ieftin”, Tyra Banks. Probabil ca frumoasa mulatra s-a gandit ca ar fi cazul sa fie si ea printesa, si cum mai toate celelate titluri erau deja ocupate, de obicei in urma unor dispute serioase, s-a autoproclamat stapana peste traiul ieftin, caci in floarea ipocriziei nu erau tocmai multi care sa ii conteste suprematia.

Tyra va da si cateva sfaturi utile (nu vad cum ne-ar folosi si noua): daca rujul este pe terminate, nu il aruncati, folositi o scobitoare si scoateti tot ce se poate din tub. Puneti “resturile” intr-o cutiuta pentru a fi mai simplu de folosit. Nimic nu se pierde, totul se transforma! In economii. Excelent sfat! Tocmai mi-am dat seama ca as putea sa incerc asta cu tubul de spuma de ras, in cazul in care uit sa imi cumpar.

Foto: Wikipedia.og

Tot Tyra impartaseste cu noi un secret pe care l-a aflat de la un prieten. Ea ne spune ca putem sa mergem cu o cutie goala de la un anumit fast food, si ni se va umple apoi gratuit cutia, la orice locatie apartinand acestui lant de fast food-uri. Pe asta nu am incercat-o, dar zau ca-mi suna bine! Probabil ca periodic va trebui sa-mi innoiesc cutia, dar pot sa fac acest sacrificiu material de a mai si plati odata pe luna consumatia.

Un alt sfat extrem de util este sa luati mostre de parfum din magazine, le pastrati in gentute si sa le folositi de cate ori simtiti ca ceva este in neregula cu mirosul vostru natural. Acest sfat se poate adapta usor si pentru barbati, dar este preferabil sa renuntam la gentuta.

Mare atentie! Cand mergeti la cumparaturi nu luati cardul cu voi! Cel mai bine este sa platiti cash, ca sa simtiti cand cheltuiti sume enorme pe lucruri inutile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.