Setari Cookie-uri

Topul vedetelor inutile

V-ati intrebat vreodata ce anume este atat de special la vedete? Este mai degraba o intrebare retorica, sunt convinsa ca v-ati pus aceasta intrebare. Dar ati gasit si raspunsul? Pentru ca, daca pentru anumite celebritati, este evident ce anume le-a propulsat in topul preferintelor publicului, care sunt calitatile pentru care milioane de oameni din intrega lume le adora, le admira si incearca sa fie ca ele, succesul altor "vedete" este inca un mister pe care cel putin mintea mea nu resuseste sa-l patrunda. Ce anume ii trebuie unui om pentru a deveni vedeta?

V-ati intrebat vreodata ce anume este atat de special la vedete? Este mai degraba o intrebare retorica, sunt convinsa ca v-ati pus aceasta intrebare. Dar ati gasit si raspunsul? Pentru ca, daca pentru anumite celebritati, este evident ce anume le-a propulsat in topul preferintelor publicului, care sunt calitatile pentru care milioane de oameni din intrega lume le adora, le admira si incearca sa fie ca ele, succesul altor “vedete” este inca un mister pe care cel putin mintea mea nu resuseste sa-l patrunda. Ce anume ii trebuie unui om pentru a deveni vedeta?

Am alcatuit o scurta lisa cu persoane care isi spun vedete, surprinzator mai sunt si alti oameni care le spun vedete, dar cu toate astea sunt lipsite de calitati, sau poate numai le ascund foarte bine asteptand momentul potrivit pentru a ne uimi, dupa ce ne lasa sa credem contrariul.

Exista o categorie de astfel de celebritati, care s-au impus datorita numelui pe care il poarta, nume pentru a carui stralucire si faima au muncit parintii sau bunicii. Le-am numit aici pe Paris Hilton, Nicole Richie si Kelly Osbourne. Unde pui ca Nicole este fiica adoptiva a lui Lionel Richie, insa datorita numelui acestui mare cantaret a devenit si ea faimoasa. A, si datorita banilor lui. Totusi mostenitoarea imperiului Hilton a muncit ceva la faima ei, motiv pentru care este si mult mai cunoscuta decat Nicole.

Cele doua au fost odata bune prietene insa apoi evident ca Nicole a devenit invidioasa pe Paris, sau poate Paris se saturase de Nicole, s-au balacarit in presa, s-au iertat, iar s-au certat, s-au compatimit reciproc si au devenit faimoase. Ca sa nu mai spunem ca amandoua si-au lucrat din greu imaginea: Nicole a slabit, si-a schimbat total stilul vestimentar, coafura, trebuie sa ii apreciem eforturile. Cate dintre voi ar reusi sa slabeasca sau sa se imbrace mai bine cu sprijinul unui stylist?

Mai ales beneficiind si de banii pe care nu voi ii munciti.

Insa Paris, aceasta femeie chiar a depus eforturi supraomenesti. A schimbat o serie de prietene celebre, cu care obisnuia sa se imbete prin diferite cluburi si s-a certat cu toate, motiv pentru care merita compasiunea noastra. Si-a facut o serie de operatii estetice dureroase, apreciem curajul. A scapat pe Internet si pe unde a mai putut, fotografii si casete erotice, ii apreciem metoda. A, uitasem, s-a vopsit blonda, apreciem sinceritatea. Este si actrita, se ocupa de modeling si canta. Nu as garanta pentru astea, le-am citit si eu undeva dar nu pot sa si demonstrez. Ca apare in niste videoclipuri muzicale stiu si eu, ca si canta insa nu m-a convins. Poate ca daca stelele sunt oarbe, sunt si eu asemenea, dar talentul acestei fete pur si simplu nu resusesc sa il inteleg.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.